Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

porky
touko 22, 2007, 20.38
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vaivat
Vastaukset: 236
Luettu: 36959

jussip kirjoitti: Vakuutusyhtiöt varmaan maksaisivat hyvän hinnan tästä ketjusta oikeisiin nimiin yhdistetyillä nimimerkeillä.


Juuri tämän ne haluavatkin Tapiolassa tietää :lol: .
Jussi Häkkinen kirjoitti: Olen saanut liiasta istumisesta hiertymät ahteriini. Darn.
Itse aiheutettua, ei perusteita korvauksille.
porky
touko 21, 2007, 22.49
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vaivat
Vastaukset: 236
Luettu: 36959

Tyttö kirjoitti: Jatkuvia ongelmia aiheuttavat yliliikkuvat nivelet eli koska lukkoja mun raajoista ei ihan helposti saa, joutuu olemaan tosi tarkkana, ettei kanssatreenaajat (mun avustuksella) riko niitä (tiedän, että mun pitää jossain vaiheessa taputtaa siitä huolimatta, ettei lukko tunnu missään, mutta kun en aina ole varma, missä vaiheessa muilla lukotus tuntuisi = on oikea aika taputtaa). Yliliikkuvuuden takia nilkat, olkapäät, kyynärtaipeet ja ranteet rutisee, paukkuu ja kipuilee.
Sama murhe, joskus melkeen pelottaa olla lukoteltavana ja tulee taputeltua varmuuden vuoksi. Tietoisuus siitä, että sitten kun sattuu niin millin päästä tulee iso pipi vähän jännittää :? . En kyllä mielellään ole kokemattoman lukottelijan harjoitusmaalina. Ne ketkä osaa, osaa yleensä myös aika hyvin lukea kohdettansa. Mäkin rutisen ja paukun, mutta onneksi mikää ei kipuile... vielä...