Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Lehe
maalis 27, 2009, 10.05
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Sankukai Karate
Vastaukset: 50
Luettu: 20659

Sankukai Karate

Jussihan tuossa jo ehti kertoilemaaan, eli kyllä vetäjät sitten kertovat mitä tarvitaan. Aika usein puku- ja muuthankinnat menee vielä seuran kautta "könttätilauksina", jolla saadaan hintoja tingattua vielä aavistuksen alaspäin. Eli ihan alkuun ei tarvita varusteiksi muuta kuin perusverkkarit, t-paita ja avointa mieltä.

Mulle on jäänyt päähän sellainen fiksaatio, että Sankukain seuroissa on erittäin vahva ja osaava juniorityö. Ja ainakin minua kiinnostaisi nähdä, mitä jälkikasvu tekee, joten ei muuta kuin seuraamaan treenejä. Tässä on muuten sitten oikea vaaranpaikka sille, että aikuinenkin löytää itsensä seuraavalta peruskurssilta :lol:
Lehe
elo 18, 2008, 11.07
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Sankukai Karate
Vastaukset: 50
Luettu: 20659

Re:

F. M. Luder kirjoitti:
Lehe kirjoitti:Myös junioritoimintaan on panostettu ja ainakin Turun Sankukain junnutouhu on erittäin osaavaa ja asiantuntevaa.
Osaisitko kertoa tästä enemmän? Veljeni 9v tyttö haluaisi aloittaa jonkin lajin, ja olen koittanut heille etsiä infoa eri lajeista.
En oikeastaan kuin sivusta seuranneena ja yhden juniorin vanhemman hyvin tuntevana. Uskoisin, että paras tie tähän on ottaa seuraan itse yhteyttä ilman välikäsiä.
Lehe
heinä 6, 2008, 14.28
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Sankukai Karate
Vastaukset: 50
Luettu: 20659

Rokesta liikkuu aika kovaa historiaa ihan tuolta katumatsipuolelta. Miehen ja poikansa treeneissä olen sen verran ehtinyt Turkuun rantautuessani olemaan, että en epäile asioita hetkeäkään.

Erittäin osaavia ja kovia kavereita. Lisäksi mulla on tuttavapiirissäni jokunen Sankukain kasvatti, näissä kavereissa on sellainen "Laatusinetti", kuten näyttäis olevan yuishinkainkin ylemmissä vöissä. Lieko Karaten Turkuilmiötä vai mitä.

Ja kuten Aitto ja Saarikko jo sanoivat, suosittelen nöyrää ja oppivaista asennetta ilman käskemisiä.
Lehe
heinä 4, 2008, 09.21
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Sankukai Karate
Vastaukset: 50
Luettu: 20659

Oman piipahdukseni Sankukaissa tehneenä voisin heitellä jotain kommenttia. Sankukai kuuluu myös niihin juttuihin, joissa olen visiteerannut tovin, joskin jäi myös takaraivoon vaivaamaan. Siis se, että en ehtinyt treenaamaan tyyliä enempää. Hyvä ja monipuolinen systeemi.

Eli seuraava perustuu uskomuksiini, faktatietoa kannattanee kysellä Sankukaita treenailevista seuroista. Ymmärrykseni mukaan tyyli on hiljaksiin liukunut enemmän Ju-Jutsupuolelle, muutoksien ohella mm. katojen treenaaminen on jäänyt pois. Käsitykseni mukaan Koivumäki on muokannut tyyliä koko ajan enemmän itsensä näköiseksi ja käytännönläheisemmäksi.

Ainakin Turun seurassa treenaillaan myös vapaa-ottelua, sinälläänhän Sankukai tyylisuuntanakin on vapaaottelupainotteinen. Minulle on painunut mieleen hieman iäkkäämpi harrastelijakunta, ja treenit jossa on hyvä henki. Lisäksi siellä tulee hiki, koska kaikki tekevät ihan tosissaan. Myös junioritoimintaan on panostettu ja ainakin Turun Sankukain junnutouhu on erittäin osaavaa ja asiantuntevaa.

Pahaa sanottavaa ei juuri ole, suosittelen tyyliä lämpimästi, vaikka oma tieni on kiukkariin mut palauttanut. Sankukain treenaajista voisin kiteyttää asian siten, että erittäin mukavia kovanaamoja, jotka eivät pidä meteliä itsestään. Ja Koivumäet ovat kyllä tekijämiehiä. Päteviä jätkiä.