Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jissen
tammi 28, 2015, 20.10
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: TVEAT
Vastaukset: 33
Luettu: 16283

TVEAT

Vanha ketju mutta satuin nyt tämän lukemaan. Väijyillehän on VAT eli vartijan ammattitutkinto. Siinä opetetaan vartijan työn kuvioita, jotka toki oppii työssäkin, mutta aloittelevalle olisi varsin hyvä. TVEAT on enempi tuonne ylemmälle tasolle suunnattu kuten joku jo mainitsi. Se on niille jotka haluavat vastaaviksi, yrittäjiksi tai suunnittelijoiksi.

Tuo mainittu päiväkoulu on Itseasiassa eri tutkinto sekin, se on turvallisuusvalvojan ammattitutkinto joka on toisen asteen tutkinto sisältäen niihin kuuluvat yleissivistävät opinnot. TVEAT on näyttökokein suoritettava erikoisammattitutkinto joka on aivan eri asia. Hämäävästi vain nimetyt samansuuntaisiksi.

Ja tuo inflaatio johtuu siitä että joka toinen vartija tuntuu haluavan kalifiksi kalifin paikalle eikä se varsinaisesti väijyille suunnattu koulu kiinnosta.

Mun 2 snt.