Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Filipino
heinä 2, 2010, 22.04
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Teleskooppipamppu
Vastaukset: 129
Luettu: 43455

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

bodyguard kirjoitti:
tohtorismies kirjoitti: Ei siinä äärimmäisen kätsä värkki mutta jonkun muun merkin kuin sen joka hajoaa vähänkin roimemmassa käytössä.
Jaa nytko niita jo hajoaakin? Tama on ihan uus juttu kylla mulle.
Hyvä esimerkki on ESP. Ensimmäiset maahantuodut mallit eivät kestäneet lyömistä, vaan metalli taipui. "Police hardened" leimattu on viranomaiskäyttöön tarkoitettu ja kestää lyönnit aivan eri tavalla. Olivat kaiketi lähettäneet Suomeen normaalia "ei viranomaisille tarkoitettua" syynä kaiketi oletus siitä, että Suomen lainsäädäntö ei tsekkien tapaan hyväksyisi "police..." versioita muille kuin viranomaisille.
Filipino
heinä 1, 2010, 01.10
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Teleskooppipamppu
Vastaukset: 129
Luettu: 43455

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

Lowclass kirjoitti: Esim asp- kurssi auttaa pitkälle... Ja jos toisia vaihtoehtoja kaipaat niin en voi julkisesti kertoa, vaikkei tarkoita tod mitään venäläistä mafiaa..... :)
Jos (kun) tarkkoja ollaan, näitähän ei enää ole vuosiin järjestetty. Siis A(rmament) S(ystems)of P(rocedures)tehtaan standardin mukaisia, mitä mm. TottiK veti pitkään. Eli kyseessähän on vain yksi teleskooppipatukan tuotemerkki, kuten Casco, ESP, jne. Tosin nykymuotoinen vartijan erityinen (siis yleinen osa + tkp) voimankäyttökoulutus pohjautuu tuohon ASPtehtaan mallinnukseen, ollen sen "kuohittu" kotimaisversio lyöntitekniikoiden suhteen. By the way, näissä oli/...on aika jämeriä teknisiä yhtäläisyyksiä myös FMApuuhiin.