Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

AlexMachine
huhti 25, 2018, 08.18
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 7435

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Ei ehkä legendaarinen mutta nuorena kollina kun olin vuoden verran nyrkkeillyt, opin leuan kautta nyrkkeilyn tärkeimmän säännön "Suojaa aina itsesi"
Sparrasin parhaan kaverini kanssa joka aloitti samaan aikaan kuin minä. Sparraus kaverien kesken meni usein aika kuumaksi eli lyöteihin tuli painoa.
No muutama erä takana vauhti oli jo melko reipasta kun molemmat saaneet osumia perille ja toinen yritti kuitata. Summeri soi erän päättymisen merkiksi, matkaa kaveriin noin puoli metriä enemmän kuin käsissä ulottuvuutta. Astuin eteenpäin hanska edessä, tarkoituksena iskeä hanskat vastakkain kuten tapoihin kuuluu. Oikea käsi vyötärön korkeudella, vasen hanska suorana edessä. Kaveri astuu vastaan ja iskee oikean suoran leuan kärkeen. Seuraava mielikuva on kun istun lattialla, käden suojausasennossa, korvissa vinkuu ja näen mustaa ja kipinöitä.
Kaveri ei ollut innoissaan kuullut kelloa ja kuittasi kun luuli paikan tulleen.

Eli, tuon jälkeen pidin aina suojat ylhäällä, kunnes selkeästi tilanne ohi.