Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

JanneM
heinä 10, 2016, 00.48
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Amerikan ihmeet
Vastaukset: 16
Luettu: 5393

Amerikan ihmeet

Andy kirjoitti: Tuohan olisikin ollut melkoinen systeemi, kun JanneM olisit ollut Suomessa Hwarangdo-mestari ja sitten jenkeissä Teräs Käsi -mestari ja vetänyt siinä lajissa seminaareja samaan aikaan kun haet lisäoppia Hwarangdoon. :D
The way of the Väinämöinen oli projektinimi, kun Nässyn pihalla Vaittisen kanssa suunniteltiin maailman valloitusta. :lol:
Päässä ois ollut Jaakko Kolmosen vanha hattu ja tekniikoita ois tehty hauen leukaluulla ja kanteleella.

Toihan ois ollu ihan täydellinen symbioosi. :D
JanneM
heinä 9, 2016, 23.36
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Amerikan ihmeet
Vastaukset: 16
Luettu: 5393

Amerikan ihmeet

Lasse Candé kirjoitti: Oikeastaan en näe koko hämmästelyssä paljoakaan mieltä. Kai sieltä jenkeistä tullaan tänne ihan normaalisti. (?)
Kyllä mä näkisin, että se ihmettely on jossain määrin aiheellista. Varsinkin alkuperäisessä viestissä mainittujen Kempo(karate)n ja HwarangDo:n pois jäänti Suomesta on varsinkin mielenkiintoinen. EHkäpä HOkutoryu ja Hanmoodo täyttivät ne aukot. Itsehhän tosin suunnittelin joskus vuoden 2000-2002 paikkeilla, että lähden hakemaan Hwarando oppia jenkeistä ja alan tuomaan lajia tänne. Onneksi tulin järkiini. Suunnittelin myös samaan aikaan että kehittelen mystisen Suomalaisen lajin ja vien sen jenkkeihin. NO Kaspin oli jo keksitty ja Defendo olikin sitten se mitä lähdin sinne viemään... :P
JanneM
heinä 9, 2016, 20.52
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Amerikan ihmeet
Vastaukset: 16
Luettu: 5393

Amerikan ihmeet

Luin kyseiset viestit ja mietin että todellakin viime aikoina on käynyt paljon jenkkiläisiä vapari ja BJJ staroja vetämässä seminaareja. Tai paljon ja paljon, mutta ainakin enemmän kuin aiemmin. KOntaktit ovat parantuneet kautta linjan.