Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 13 tulosta

JanneM
syys 3, 2008, 17.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Re: Uniketju

flammee kirjoitti: Olin dojolla treenaamassa brassijutsua, siellä oli opettajana joku Rogerio Rocha ja joku Gracie. Siinä nujutessamme Rocha kävi neuvomassa viereiselle nujuparille että juuri kun on yrittämässä jotain tekniikkaa, voi kysyä (hämätäkseen): OLETKO SÄ JOKU SAATANAN ORJA?!?!! Unessa ainakin repeilin itteni hereille..
Muahahahahah :smt003


Rogerio Rocha on muuten muunmuassa Janney nimisen potkulaisen opettaja. Opettaa siis Savate clubilla sladissa.
JanneM
syys 1, 2008, 19.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Re: Uniketju

Minä näin viime yönä unen jossa olin mennyt kavereideni kanssa treenaamaan Tukholmaan Hiltin salille ja oltiin ennen sitä Rikard Andersonin luona yötä. Huomasin, että olin jättänyt Jiu-Jitsupukuni suomeen ja luulin laittaneeni Hesen desert camo puvun päälle. Huomasin sitten, että se olikin jonkun random tyypin army green Koral mikä oli päällä. Etsin sitten yö paikkaa jota en löytänyt ja siellä kompuroin Andersonin olohuoneessa ihmisten yli törmäillen pöytiin ja kirjahyllyihin. Siinä sitten anteeksi pyytelin ihmisiltä ja mietin, että missä hemmetissä sitä nukkuis kun huomenna pitää treenata.


Minähän en ole siis koskaan Hiltillä treenannut tai Andersonia tiettävästi livenä nähnyt...
JanneM
huhti 30, 2007, 11.30
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

MUHAHahahahahahahahh.... :smt043
JanneM
tammi 31, 2007, 09.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Mjölnir kirjoitti: Sotilasurheiluliiton säännöt kieltävät aseet salibandyturnauksessa.
Pa5kat säännöt. :(
JanneM
tammi 31, 2007, 03.30
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Joo kiva kun täällä sovitaan matseja mun puolesta.
Mitäs jos multa taas räjähtää polvi tai sattuu selkään, tai koiralla on flunssa tai tai tai....
JanneM
tammi 25, 2007, 16.35
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Mä näin unta, että Mjölnir nukku Jyväskeskuksen takana kukkalaatikon vieressä makuupussissa P99 kädessään. :lol:
JanneM
loka 30, 2006, 08.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Mä näin unta jossa istuin jossain pukuhuoneessa ja sain puhelun (mun puhelimessa näkyi fudispeli samalla). Puhelu tuli joltain koululta TAmpereen lähikunnastaja minua pyydettiin opettamaan yläasteikäisiä tyttöjä. Eikäynyt ihan selväksi, että oliko kyseessä pidempiaikainen liikunnanopettajan virka vai yhdet (luultavasti) taekwondotreenit. No jokatapauksessa lupauduin pestiin ja siinä samassa olinkin jonkun koulun käytävällä juttelemassa itselleni melko tutulle Helsingin seudulla asuvalle taekwondoharrastajalle. Tää kuukkeli päätyi haukkumaan mun taekwondo mestaria huonoksi ja muutenkin vähän idiootiksi, kun asuu koreasa... Hänen mestarinsa sentäs kuulemma asu Belgiassa (hänellä ei taida itse asiassa edes olla korealaista opettajaa). Kysyinkin sitten, että mitä tämä opettaja on tehnyt hänen hyväksi ja milloin hän on nähnyt opettajansa. Vastauksena sain epämääräistä mölinää ja lisä haukkumista omaa opettajaani kohtaan. Päätin mukkasta jeppeä kuonoon ja lähteä tälä kyseiseltä taekwondoleiriltä (niin tämähän paljastui sitten taekwondoleiriksi tämä tilaisuus) Kytkemään. Kun piti huomenaamulla mennä sinne kouluun opettamaan ja kaikkea. Kävin sanomassa treenien vetäjälle joka oli eräs seurakaverini, että lähden. Eero siinä sitten kertoi viime torstaina tapahtuneen jotain erityistä, mutta se jäi kuulematta, että mitä sillä kello soi herätyksen merkiksi...
JanneM
helmi 5, 2006, 21.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

ALioppilas: Kun rupeaa näkemään meikäläisestä unia, niin siina väiheessa kannattaa ottaa yhteyttä ammattiauttajaan.
JanneM
joulu 25, 2005, 13.29
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Mäpä yritän pistää Mikaa pahemmaks viime yöisen unen osalta.

Oltiin likkakaverin kanssa jossain tosi isossa ostoskeskuksessa (ehkä Lotte World Soulissa) ja suunniteltiin menevämme leffaan. Ei osattu päättää kumpaa leffaa katottaisiin. Päätettiin mennä vasemman puoleiseen, mutta ilostuttiin kun teatterissä pyörikin molemmat leffat yhtä aikaa.
Istuttiin alas, mutta jouduttiin jättämään yksi penkki väliimme, kun se oli tosi likanen. Miksi emme siirtyneet yhtään sivummalle, kun teatteri oli melkein tyhjä, sitä en tiedä. Likkakaverin vieressä istui joku hieman minua nuorempi poika joka elokuvan alettua puristikin sitten tyttöystävääni tissistä. No minä reippaana poikakaverina menin ja muksin sitä jätkää naamaan hetken aikaa. Siis en hakannut raivona vaan muksin ja vittuilin sille jätkälle. Katottiin siinä sitten leffaa ja sanoin yhdelle järkkärille, että joku jätkä kävi mubn likkakaveriin kiinni, muta mä muksin sitä.
Seuraavaksi olinkin juoksentelemassa jonkun ison laskettelukesksuksen rinnettä alas ja mun kaverit oli siellä lumilautailemassa. Niillä oli jotkut kisat. Hypin capien yli ja säikähdin kun luulin tippuvani rotkoon. Vihdoin ja viimein pääsin alas ja huomasinkin olevani Laajavuoressa (ei niin iso laskettelukeskus) Oli tarkoitus mennä yhden kaverin kanssa ylös katsomaan kun jätkillä oli siellä faltti flippi skaba (siis lumilaudoilla). Eetu sai hissin mutta mä en jostain syystä saanut hissiä. Se oli toisaalta hyvä juttu, sillä poliisit pysäytti kansanrinteen hissin ja oli ettimässä mua, koska se jätkä ketä muksin oli tehnyt rikosilmotuksen. Poliisiauto menikin mun ohi ja siirryin reippaana poikana ilman lautaa tai suksia aurinkorinteen hisin jonoon. Takaa tulikin toinen poliisiauto ja tässä autossa oli kyydissä vielä tämä kundi ketä muksi likkakaverinsa kanssa.
Seuraava kuva on taas elokuvateatterin aulasta jossa Jari Sarasvuo kuulustelee poliisin ominaisuudessa tätä kundia. Tän kundin likkakaveri tuli lyömään mua kuulakärkikynällä, mutta nappasin sen kynän sen kädestä ja kerroin mistä oli kyse.
YHtä äkkiä olinkin Puparissa ja paikalla oli jotain puparin perus jengiä ja jotain mun kavereita ja ilotulitusraketteja ja se jätkä ketä mä olin muksinu. Otisn sen tyypin sivummalle ja sanoin sille suunnileen näin "Vltun äpärä. Jos sä oisit antanu asian olla, niin mäkin oisin antanu olla, mut nyt mä kerroin sun likkakaverille, kun sä kerroit poliisille." (Poliisilla ei ollu mitään vaateita mua kohtaan ei edes sakkoja) Siinä samassa tulee tän kundin likkakaveri huutamaan ja läpsimään tätä kundia ja jättää sen ja kaikilla meillä muilla on hirveän hauskaa. raketit paukkuu vahingossa jatahallaan ja muistellaan mun vanhaa bändiä ja katotaan, kun sillä jäbällä menee huonosti.
Sit mä heräsin. :)
JanneM
joulu 24, 2005, 01.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Tabby sä oot jotenkin niin hellyyttävällä tavalla kipee...

Ehkä siks sä olitkin mun unessa... ;)
JanneM
joulu 24, 2005, 00.07
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

tabitha kirjoitti:
JanneM kirjoitti:heheh... Mä näin viime yönä unta Tabbysta.... :oops:
Millaista?

Mä näin kerran unta Jussi Häkkisestä. Se oli aika pelottavaa.
No sä esittelit sun punaseks värjättyä tukkaas...
Ei mitään pelottavaa. :D Ihan kiva uni oli.
JanneM
joulu 23, 2005, 22.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

heheh... Mä näin viime yönä unta Tabbysta.... :oops:
JanneM
joulu 18, 2005, 03.52
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54989

Okei...

Mähän näen ihan älyttömän paljon ja todella väkivaltaisia unia.
Mua ihmetyttää mistä se johtuu kun pohjimmiltani olen kuitenkin todella lepposa ja rauhaa rakastava pojan kloppi.

Yksikin yö näin unta, että eräs ravintolasta poistamani huumehippi oli samoissa kotibileissä kanssani. Olin sitten lähdössä sieltä bileistä menemään, ettei tilanne eskaloidu (oliko oikea termi?), mutta matkalla tämä huumehippi tai hänen kaverinsa tönäisi minua. vAstasin tietenkin luonnollisesti, että "mikä sua vaivaa?"
Seuraava mitä tajuan on, että vaihtelen voimattomia ja tehottomia NHB koukkuja sekä maailman huonoimpia alapotkuja tämän huumehipin bling blao räp henkisen kaverin kanssa. Totean, että Vlttu tästä ei tule yhtään mitään joten shoottasin molempiin jalkoihin kiinni ja päädyin sidemounttiin edelleen pitäen molemmista jaloista kiinni. Tarkoituksenani oli kiivetä mounttiin ja aloittaa valtava rummutus, mutta heräsin ennen aikojani puristaen tyynyäni hullun raivolla...
Onneksi heräsin. Olis varmaan tyttökaveri ollut innossaan, kun se ois heränny siihen, että hakkaan tyynyä unissani.

Ja näitä vastaavan laisia unia tulee aina aika ajoin. :->

:hippy2: