Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

JanneM
tammi 17, 2019, 11.39
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 47
Luettu: 17641

ATA Martial Arts

Muistanko väärin, että TROX Taekwondo olisi aikoinaan affilioitunut ATA:n kanssa vai oliko se joku muu jenkkiläinen Taekwondo organisaatio?


ATA:han oli alunperin siis yksi Taekwondoliitto vain. Kuului muistaakseni jopa Jenkkien liiton alaisuuteen ja kävivät WTF (Nyk WT) liiton kisoissa ja vyökokeet tehtiin Kukkiwonin sääntöjen mukaisesti (Hence Kukkiwonissa oppilaitaan graduoimassa ollut ATA mestari)
JOssain vaiheessa ilmeisesti on hokattu että ei kannata maksaa ulkopuolelle kun voi ottaa kaiken itselle ja on kehitetty oma lajikokonaisuus.
JanneM
tammi 12, 2019, 14.34
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 47
Luettu: 17641

ATA Martial Arts

Andy kirjoitti: tammi 12, 2019, 11.33 Joo aika vaikea nähdä, että ATAn jäsenyys olisi järkevä veto millekään salille Suomessa. Mitä etua tuottaisi olla virallinen ATA-sali sen sijaan että on Suomen Taekwondoliiton tai jonkun ITF-järjestön jäsen? Lisäksi ATAn jäsenmaksu lienee reilusti korkeampi.

Toki sitten, jos se mahdollistaisi opin joltain tietyltä mestarilta, jonka kokee hyväksi niin ehkä sitten. Tässä tosin tulee etäisyys ongelmaksi, kun se mestari pitäisi kuskata Amerikasta asti ja samalla rahalla ja vaivalla voi tuoda Suomeen käymään mestareita Koreasta, mistä varmaan löytyy ihan riittävästi tasoa taekwondoon.
En kyllä minäkään näkisi mitään järkeä, tai en nähnyt siinä mitään järkeä.
JanneM
tammi 12, 2019, 11.23
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 47
Luettu: 17641

ATA Martial Arts

Tapasin 2002 Koreassa jonkun ATA:n korkea-arvoisen mesun kun olin Kukkiwonissa katsomassa Soulin alueen koulujen Dan kokeita. Tarjoutui minulle ja mukana olleelle kaverilleni mestariksi ja että voisimme alkaa ATA edustajiksi Suomessa. Emme alkaneet.