Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

JanneM
loka 11, 2018, 10.28
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä
Vastaukset: 41
Luettu: 9072

Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä

antti_lk kirjoitti: loka 11, 2018, 00.15
khat kirjoitti: loka 10, 2018, 18.43Mitä tuo 2 miljoonaa tarkoittaa, onko se että kuinka moni on ostanut sen tapahtuman PPV:nä vai..?
Myytyjen lähetysten lukumäärää. Tuo luku on todennäköisesti Pohjois-Amerikan myynti, maailmanlaajuinen on sitten vielä enemmän, mutta jostain syystä jenkit puhuvat yleensä enemmän tuosta ensimmäisestä.
Jenkkimyynti on skaalattavissa koska siellä on sama systeemi kaikissa PPV myynneissä.
Ulkomailla on paljon TV sopimuksia ja muita ja PPV sopparit toimivat eri tavalla. Sen vuoksi puhutaan vain Jenkkien (Ehkä myös Kanada) myynneistä.
JanneM
loka 9, 2018, 09.42
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä
Vastaukset: 41
Luettu: 9072

Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä

Tossa todennäköisesti Khabib tulee saamaan max puolen vuoden ottelukiellon ja pienen sakon joka otetaan suoraan hänen $2M ottelupalkkiosta. ELi sormille näpäytys.
ALkuun UFC oli ainakin heittämässä jotain Khabibin kulmamiehenä toiminutta tiimikaveria hemmettiin koko organisaatiosta koska löi Conoria häkissä. Hänelle oli jo sovittu ottelu Conorin tiimikaverin Artem Lobovin kanssa, mutta sittemmin on tullut ilmi videoita että Conon löi ei yhtä vaan kahta Khabibin kulmamiestä ennen kuin tämä kolmas jannu löi Conoria. Eli todennäköisesti ottelu tullaan käymään ja sitä tullaan mainostamaan kähinällä ja aiemmalla kähinällä missä Khabibin tiimi piiritti Lobovin kyselläkseen minkä takia Lobov kutsui Khabibia ämmäksi venäläisessä haastattelussa.

TUomitsen typeröinnin täysin, mutta ymmärrän että tunteet kuohuvat ja ymmärrän miksi Khabib halusi lähteä vetelemään Dillon Danisia korville. Itelläkin on joskus ollut semmonen olo että vois läväyttää sitä. Sama kaveri on aiheuttanut aiemminkin hässäkkää ympärillään ihan vaan kusipäisyyttään ja oli nyttenkin se katalysaattori joka sai homman kiehumaan. Dillon päätti siis huudella matsin jälkeen Khabibille ja ilmeisesti se koski hänen uskontoaan tai kykyjään.