Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

JanneM
marras 3, 2017, 16.58
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kaikki kaikkia vastaan
Vastaukset: 15
Luettu: 2102

Kaikki kaikkia vastaan

MikaM kirjoitti:Mites Defendon BarFight?
No siinäkin on sellasta kaikki vs. kaikki meininkiä. Itse teetän myös harjoitusta nimeltä tuli vapaa missä on jonkinlainen kaikki vs. kaikki tilanne. Tosin hieman rajoitetussa ympäristössä tai roolitettuna ainakin. Siinä porukka ajetaan kahteen ryhmään agressoreihin ja kaikkiin muihin. Kaikki agressoritkin kuuluvat ryhmään kaikki muut. Agressori voi hyökätä kenen tahansa kimppuun, myös toisen agressorin. Pelin alussa ryhmät jaetaan siten että kaikki ovat ringissä silmät kiinni ja kukaan ei tiedä onko viereinen kaveri agressori vai ei. Mukana voi olla veitsiä, pistooleita tai keppejä tai sitten vedellään paljaaltaan. Kontaktin määrä voi olla myös vaihteleva. Täydestä kontaktista vain tarttumisiin tms..
JanneM
marras 3, 2017, 03.23
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kaikki kaikkia vastaan
Vastaukset: 15
Luettu: 2102

Kaikki kaikkia vastaan

Jenkeissä Black FRiday kauppakaaos vois olla aika lähellä kaikki kaikkia vastaan taistelusta. Siellähän kuolee ihmisiä niihn tungoksiin ja tappeluihin kun kinataan kymenen dollarin leivän paahtimista.