Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

JanneM
loka 30, 2017, 16.45
Keskustelualue: Lava
Aihe: Potku-tapaamisen palauteketju
Vastaukset: 9
Luettu: 4561

Potku-tapaamisen palauteketju

Mika kirjoitti:Oli mukava nähdä kaikkia ja päästä vähän enemmänkin juttelemaan tällä kertaa. Kiitoksia kaikille! :kiitos:
Mua harmittaa suunnattomasti kun sä et tullut Nässylle etkä Plevnaan. Olit vaan sen bailu/meditointiosion
JanneM
loka 29, 2017, 09.47
Keskustelualue: Lava
Aihe: Potku-tapaamisen palauteketju
Vastaukset: 9
Luettu: 4561

Potku-tapaamisen palauteketju

Kiitos kaikille mukana olleille. Otan mielelläni palautetta vastaan omasta osuudestani.

Oli hienoa nähdä uusia naamoja itselleni. Varsinkin Lasse ja Shaolinshi jotka ovat olleet potkulaisia kauan, mutta emme olleet aiemmin tavanneet kasvotusten. MYös vanhoja tuttuja naamoja oli kiva nähdä.

Katselin karatedemon sivusta ja oli hauska nähdä miten ihmisten lajitaustat vaikuttivat tekemiseen ja miten on ehdollistuttu tekemään sen oman lajin tavoin. AKuma oli hauska ja innostava ohjaaja.
Komba demo oli mielenkiintoinen ja avasi erittäin paljon asian ideaa. Komban pihvi olikin movement tyyppisessä liikkumisessa ja likkeen flowtilaan pääsystä, tilan ja liikkeen hallinnasta. Ihan 5/5 settejä mitä aion ottaa mukaan ainakin Defendoon alkulämppäilyyn. Ja Jusukinin kannattaa perustaa uskonnollinen kultti. Kaveri on super karismaattinen livenä ja tekis miljoonan pyörittäen jotain suljettua kulttia. VOin tulla markkinointi ja rahoituskonsultiks tähän ihan pienelleä 45% palkkiolla. ;)