Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 16 tulosta

JanneM
loka 9, 2017, 18.46
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Sagumo kirjoitti:
JanneM kirjoitti:
Sagumo kirjoitti:Kaaviot ja tiedotus huvitti, muuten napakat kekkerit.
Mikä kaavioissa oli vialla?
Siis lähinnä "mediassa". Äkkiseltään kuvittelisi että tuon tason kekkereissä ne voitaisiin esittää vähän paremminkin kuin valokuvina paperille käsinkirjoitetuista lappusista :)
Niin ne olivat FloGrapplingin ottamat kuvat kaavioista ennen kuin julkaisivat ne puhtaaksi kirjoitettuna kotisivuillaan.
JanneM
loka 1, 2017, 17.59
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Sagumo kirjoitti:Kaaviot ja tiedotus huvitti, muuten napakat kekkerit.
Mikä kaavioissa oli vialla?
JanneM
syys 25, 2017, 22.33
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Side note Lippuja tapahtumaan myytiin yli 2550 kpl joka on huomattavasti enemmän kuin kotimaisiin vapaaottelutapahtumiin parhaimmillaan.
JanneM
syys 24, 2017, 22.52
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Aivan järjetön finaalipäivä.

Pakko hekuttaa Suomalaista grapplingyleisöä. Mahtava henki hallilla joka matsissa.

Naisten -60 sarjassa Elviira huudatti yleisöä ottamalla erittäin tiukan ottelun ottelun Bianc aBasilion kanssa ja hävisi erittäin tiukan tuomaripäätöksen. Pronssimatsissa Elviiralla oli vanha maailmanmestari Michelle Nicolini triangeliss ahetken aikaa, mutta valitettavasti tästäkin ottelusta tappio. Maailman kärki on kuitenkin kosketusetäisyydellä ja ihan pienillä taktisilla muutoksilla olisi voinut finaalipaikka tullakkin.
Finaalissa Beatris Mesquita voitti maailmanmestaruuden.

Naisten +60 sarjassa vanha mestari teki paluun ja Gabi GArcia voitti kolmannen maailmanmestaruutensa suvereenisti.

Miesten -66 sarjassa AJ AGazarm ja Rubens Charles "Cobrinha" ottivat miehestä mittaa. VOittajaksi selvisi Cobrinha joka on ensimmäinen henkilö koskaan joka on voittanut vuoden siällä IBJJF MM, PanAM, European, Brasilian open mestaruudet sekä ADCC maailmnamestaruuden.

-77 sarjassa nähtiin nuoren JT Torresin nousu maailman kärkeen jun New YOrkilainen kukisti finaalissa ennakkosuosikki Lucas Leprin.

-88 sarjan voitti kisojen ensikertalainen GOrdon Ryan. Ryan on vasta 22 vuotias ja oli ensimmäinen ei brasilialainen joka voitti ADCC MM kultaa kyseisessä sarjassa. Sarjan hopealle ylti Keenan COrnelius.

-99 Kuningas oli Yuri SImoes joka uusi viime kertaisen mestaruutensa. Edellisellä kerralla tosin mestaruus tuli sarjaa alempana. Finaaliin SImoesin kanssa eteni Felipe Pena.

+99 Sarjan mestariksi kruunattiin erittäin rajun ja verisen ottelun jälkeen Marcus "Buchecha" ALmeida joka voitti finaalissa edellisten kisojen mestarin ORlando SAnchezin.

Avoimen painoluokan mestariksi ylsi -99 sarjan hopeamitalisti Felipe Pena ja hopealle -88 sarjan kultamitalisti GOrdon Ryan.

Renzo GRacie voitti superfightissaan Sanae Kikutan ja Chael Sonnen LEozinho VIeiran.
JanneM
syys 23, 2017, 18.16
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Olipahan sitten kinkerit ensimmäisen päivän osalta.

Paljon yllättäviä nimiä toiselle päivälle ja Elviira KArppiselta kaikkien aikojen kovin Suomalainen ADCC MM-suoritus.

-66 sarjan veikkaukset menivät itseltäni puoliksi metsään. CObrinha on matkaamassa finaaliin vakuutttavalla esityksellä ja saa semifinaalivastustajakseen odotetusti Paulo Miyaon, mutta toiselta puolen kaaviota semifinaaliss aottelevat AJ Agazarm ja Pablo Mantovani. Kaikkien tulee päästä toki vielä aamulla punnituksesta läpi joka tulee olemaan CObrinhalle ja AJ:lle rankka puhde. ERno ELgland jäi Mantovanin jalkoihin täysin ensimäisessä ottelussaan.

-77 sarjassa veikkaukset menivät paremmin perille sillä ainoastaan Tero Pyylampi jäi pois semareista alkuperäisestä veikkauksestani. TOnon ja JT Torres ottavat AMeriikan mestaruudesta ja voittaja kohtaa toden näköisesti Leprin finaalissa.

-88 Oli jäätävä. Kuten alkuunkin voitiin todeta oli sarjassa hirvittävä määrä potentiaalisia voittajia, mutta yksi kisojen isoimmista yllätyksistä nähtiin kuitenkin kun Australialainen Craig Jones kuristi sekä Leandro Lo:n että Murilo Santanan ja meni selkeällä dominanssilla huomisiin semareihin. Toiselta puolen kaaviota Urholin hävisi Rustamille. SUomen tasolla hyvä pystypaini olikin maailman luokan pystypainijalle melkoinen suupala. Vaikka Jesse sai haastettua Rustamia oli kuitenkin voittaja selkeä. Rustam toki hävisi käsilukolla Xande RIbeirolle toisella kirroksella. Gordon Ryan pääsi Dillon Danisista tuomariäänin. EN nähnyt matsia että kuin tiukka se oli, mutta seuraavalla kierroksella Ryan veti ROmulo Barralin nopeasti kuristukseen.

-99 sarjan yllättävin ekakierros oli Jake Shields vs. Bilarov josta venäläinen jatkoon todella vahvan esityksen jälkeen. Bilaroville tuli toki seinä vastaan Felipe Penassa joka oli vähemmän yllättävää. Rafael Lovato pääsi semariin voittaen toisella kierroksella Mahamad Alyn joka minun kirjoissa olisi ennakkoon mennyt toiste päin, mutta vanha Lavatch veti hienosti. Toiselta puolen semariin Yuri SImoes ja hieman yllättäen Jackson SOuza joka voitti tokalla kierroksella JOao Assiksen.

+99 Isojen poikien sarjassa semariin rynnisti edellisvuode mestari Orlando SAnchez jaJared Dopp ja toisella puolella taistelevat Buchecha ja ROberto Abreu. Ei suuria yllätyksiä siis tässä sarjassa.

N-60 Tässä sarjassa nähtiin koko kilpailuiden suurin yllätys, kun Suomen ELviira Karppinen voitti hallitsevan maailmanmestarin MAcenzie Dernin pistein 4-2. Ottelu oli aivan mahtava ja Ellu oli liekeissä. Voitto eti tulli vahingossa, eikä siksi että MAcenzie olisi näyttänyt huonolta. ELlu vaan oli parempi. Ellu saa vastaansa nuoren BIanca BAsilion joka hieman yllättäen voitti erittäis kovan ja vähän jopa likaisen matsin jälkeen Talita ALencarin. TOiselta puolen kaaviota semarissa kohtaavat MIchelle Nicolini ja Bia MEsquita.

N+60 Olin melko varma, että VEnla Luukkonen menee jatkoon tästä sarjasta. TOisin vain kävi. VENlalla oli triangeli todella tiukalla kiinni ja sai pidettyä TAlita NOgueiraa pitkään triangelissa ja koetti hajoittaa brassin kättä käsilukoilla triangelista. Ottelu meni kuitenkin jatkoajalle ja VEnlan oman alasvientiyrityksen jälkeen Talita pääsi päälle ja VEnla hävisi näillä alasvienti pisteillä. Se oli harmittavaa sillä jos VEnla olisi otellut pystyä viimeiset 15 sekunttia niin tuomaripäätös olisi todennäköisesti mennyt VEnlalle ottelun alkupuolen lopetusyrityksen vuoksi. Talita saa semifinaalissa vastaansa ENglantilaisen SAmantha Cookin ja toiselta puolen semifinaalin muodostavat Gabi Garcia ja JEssica Oliveira.

Ensimäisen päivän superfightissa ANdre Galvao voitti Claudio Calasansin pistein 14-0 ja kruunattiin kautta aikojen parhaaksi ADCC superfight ottelijaksi. Kukaan muu ei ole kyennyt oittamaan kolmea supergfight ottelua peräkkäisinä vuosina.

Huomenna lisää. :D
JanneM
syys 22, 2017, 23.37
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Kaaviot on julkaistu.
On sitten aivan älyttömät kinkerit tulossa.
Tässä muutama poiminta ja omat ennakkoni painoluokittain.

-66 The retunr of the champion.
Sarjan ehdoton suosikki ja todennäköisin voittaja on Rubens Charles "Cobrinha" EIkä vähiten sen vuoksi, että pääsi Porkyn kanssa yhteiskuvaan.

Jo ensimäisellä kierroksella nähdään jäätäviä ottelupareja joista mielenkiintoisin varmasti sarjan isoin ja vahvin ottelija AJ Agazarm vs. sarjan pienin ja nuorin ottelija, vasta 16 vuotias Nicky Ryan joka sai paikan toisen ottelijan peruutuksen vuoksi eilen. Kaiken järjen mukaan Agazarm voittaa koska on kokeneempi ja isompi ja paljon vahvempi, mutta ei pidä laskea nuorta Ryania pihalle kisasta ennen kun tuomari on nostanut käden ylös. SIellä voi piillä kisojen suurin yllätys.
Toinen mielenkiintoinen ottelu ekalla kierroksella on Suomen Erno Elgland vs. Brasilialainen Pablo Mantovani. MAntovani on nuori ja melko kokematon, mutta BRasilian karsinnoissa oli jäätävässä liekissä ja voi aiheuttaa ELglandille hankaluuksia. Pidetään kuitenkin Erskan puolesta peukkuja. TOisella kierroksella tämän parivaljakon voittaja saa vastaansa todennäköisesti Augusto "Tanquinho" Mendesin joka jyrännee vastustajista huolimatta tiensä finaaliin ja on sarjan ainoa todellinen uhka CObran valtakauden katkeamiselle.


-77 Time for a new champion
Sarjassa on useita kultamitaliin kykeneviä ottelijoita ja vanhojen mestarien poissa ollessa tullaan kruunaamaan täysin uusi ADCC -77 sarjan mestari.

ENsimmäisen kierroksen otteluista ehdottomasti mielenkiintoisimpia ovat tottakai Vagner Rocha vs. Tero Pyylampi. Pyylammella on mahdollisuudet voittaa ROcha hyvänä päivänä. ROcha pelaa paljon sikaa ja onkin paljon siitä kiinni pääseekö Tero pelaamaan omaa peliään vai meneekö pakka sekaisin ROchan puoli laittomissa tempuissa. Itselleni ekalta kierrokselta mielenkiintoinen on myös Marcelo Mafra "Lapela" vs. Oliver Taza. TAza otteli viimeisimmällä kaudella neljät trials kilpailut päätyen finaaliin kaikissa niissä ja voittaen viimeisimmät Euroopan karsinnat. Lapela on kokenut kehäkettu, mutta nuori DDS soturi on kovasti kehittynyt ja viimeaikoina kisannut ADCC säännöillä kovalla tasolla enemmän kuin kukaan muu.
TOisella kierroksella ei ole ketään edes etäisesti kevyttä jannua enään jäljellä. VEikkaukseni toisen kierroksen ottelupareista ovat Lucas Lepri vs. MAnsher Khera, DJ Jackson vs. Tero Pyylampi, JT Torres vs. Enrico Coco, GArry TOnon vs. Oliver TAza. Näistä semariin menevät takuu varmasti Lucas Lepri ja Garry Tonon. TOdennäköisesti myös JT TOrres, Pyylammella on rehelliset mahdollisuudet voittaa myös DJ JAckson, mutta helppoa se ei ole. SEinä tulee vastaan kuitenkin Leprin kohdalla oli siellä sitten DJ tai TEro. TOiselta puolelta kaaviota todennäköisin finalisti on Tonon ellei TOnon kaadu sääntömurheisiin ja häviä TOrresille. VEikkaan sarjan voittajaksi hieman yllättäen TOnonia. Lepri olisi todennäköisin veikkaus, mutta TOnonilla mennään.


-88 The death category
Tämä sarja on aivan jäätävä. ENsimmäiselle ja toiselle kierrokselle tulee jäämään maailman luokan jätkiä ja mahdollisia finalisteja on vähintään kuusi.

ENsimmäisen kierroksen matseista ensimmäisenä on Keenan Cornelius vs. Piotr Friechowitch jossa saattaa hyvinkin kumpi tahansa voittaa. Vaaka kallistunee COrneliukselle kutienkin. Toisessa ottelussa vanha mestari Pablo Popovitch ottelee nuorta Atos tiimin Kaynan Duartea vastaan. Tässäkään ottelussa ei olisi ihme voitti kumpi vaan. TOdennäköisesti Popovitch. Popovitch vs. COrneliusottelun voi taas voittaa kuka vaan. Veikkaisin nuorempaa ja nälkäisempää Corneliusta. KOlmas ottelu on Leandro Lo vs. Craig Jones. Lota veikataan jopa sarjan voittajaksi ja uskonkin hänen voittavan JOnesin. JOnes on kuitenkin ihan maailman luokan kaveri ja melkeinpä missä tahansa muussa turnauksessa voisi olla mitaleilla. Seuraavaksi ehkä sarjan heikkotasoisin ottelu jossa ottelee Murilo Santana ja James Brasco. Nyt jos joku tietää jiujitsusta mitään, niin nämäkään jätkät eivät ole ihan paskoja vaan ihan maailman top jannuja. Järjetöntä. Tästä SAntana jatkoon ja Lo semifinaaliin COrneliusta vastaan josta Lo finaliin. Tässä vasta toinen puoli kaaviota. TOisella puolen kaaviota kohtaavat viime kisojen pronssimitalisti Rustan Chiev ja Porin karhu Jesse Urholin. Urholinilla on kaikkien tähtien osuessa kohdalleen mahdollisuus voittaa Rustam, mutta todennäköisuydet sanovat toisin. Tämän ottelun voittaja kohtaa voittajan ottelusta Xande RIbeiro vs. John Salter. Bellatorissa menestyksekkäästi otellut Salter voi olla kova paikka kokeneelle Ribeirolle, mutta uskon, että Ribeiro voittaa. Ribeiro ja Chiev kohtanevat toisella kierroksella mistä Chiev semariin. Toinen semari rakentuu nelikosta ROmulo BArral vs. Kit Dale ja Gordon Ryan vs. DIllon Danis. ROmulo on sarjan toinen suosikki ja varmasti jyrää yli ääritaitavasta Aussista, mutta ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu onkin sitten erittäin mielenkiintoinen. GOrdon Ryan ja Dillon Danis meinasivat ajautua nyrkkitappeluun vuoden 2016 ADCC pohjoisameriina karsintakisoissa vaikka kumpikaan ei edes otelleet siellä. Molempien leirit ovat nokitelleet internetissä oikein kunnolla ja pahoinpitelyuhkausia on taidettu lähetellä kummastakin suunnasta. Otteluna tämä on ihan yhteen maaliin Gordon Ryanin juhlaa ja Dillon saattaa menettää jonkun raajansa tai kuristua tajuttomaksi. TOisella kierroksella kohtaavat Romulo Barral ja Gordon Ryan josta näkisin mustana hevosena Ryanin jatkoon. SEmifinaalin voittaa Ryan (jos Romulo voittaa Ryanin voittaa hän myös semifinaalin). Ryanilla, Lolla ja Barralilla on kaikilla minun kirjoitta yhtäläinen mahdollisuus voittoon sarjasta, mutta haluan veikata GRodon Ryania.


-99 STrong athletes division
.99 ei ole sarjana ihan -77 tai varsinkaan -88 tasoinen, mutta sarjasta eroittuu selkeästi neljä ottelijaa. Yuri Simoes, Joeao Assis, Felipe Pena ja Mahammed Aly. Näiden lisksi on myös Rafael Lovat Jr, Jake Shields, Kamil uminski ja JAckson Souza joten syvyyttä tästäkin sarjasta löytyy. ENsin aminitsemäni nelkikon kesken mitalit jaetaan. Kuka vaan voi voittaa, mutta todennäköisin finaali on Simoes vs. Pena. Yuri on monsteri aj uskon voittavan Penan vaikka onkin Penaa huomattavasti pienempi.


+99 The big boys club.

Tässäkin sarjassa on useita mahdollisia menestyjiä. Viime kisojen mestari saa ekalla kierroksella vastaansa japanialaisen Hideki Sekinen. Tämä ottelu on mielekiintoinen itslleni koska olen otellut molempia herrasmiehiä vastaan ollessamme sinisillä vöillä. Hävisin toki molemmille. Siksi he kisaavat ja minä tuomaroin. Ottelu tulee lähes 100% varmunudella menemään tuomariäänille ja kumpi tahansa voi voittaa. Jos olen itse tuomarina diskaan molemmat ja julistan itseni voittajaksi. Tämän ottelun voittaja kohtaa todennäköisesti Tom DeBlassin joka saa ekalla kierroksella Toisen USA karsintojen voittajan CAsey Hellenbergin kenet DeBLass voittanee helpohkosti. Toiselta kierrokselta kumpi tahansa möykky mahdollisesti kaatuu DeBlassiin joka saanee semifinaaliin JAred Doppin joka voittanee toisella kierroksella Bruno BAstoksen. Toiselta puolen kaaviota Finaaliin etenee höyryveturin lailla MArcus "Buchecha" Almeida joka voittaa matkalla valitettavasti Suomen Janne-Pekka Pietiläisen joka menee ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon voitettuaan ameriikkalaisen painijan Tim Spriggsin kimuralla ja toiselta puolen kaaviota tulevan ROberto Cyborg Abreun. JOskin Cyborgin ensimmäinen vastus Victor Honorio voi olla kova pala kokeneelle Cyborgille. Finaalissa Buchecha tulee voittaamaan todennäköisesti DOppin. EN ihmettelisi vaikka DeBLasskin pääsisi finaaliin


N-60 The girls night out

Suomen edustajalla ELviira Karppisella kävi vähän tyhjä arpa kun sai vastaansa sarjan ennakkosuosikin ja hallitsevan mestarin MAcenzie Dernin. Macenzie kohdannee toisella kierroksella Talita Alencarin joka voi olla kisojen yllätysnimi ja jopa viedä Macendieltä finaalipaikan. Toiselta puolen kaaviota semifinaaliin päätyvät Bia Mesquita ja Michelle Nicolini. Finaaliksi uskon muodostuvan MEsquita vs. ALencar jonka vie Talita Alencar.


N+60 The lucious ladies
Suomen Venla Luukkosella on käynyt hyvä kaavio. Kerrankin kaavio on Suomalaisen puolella ja ensimäisellä kierroksella vastaan tulee Talita Treta NOgueira. Talita ei ole lainkaan huono. Hän on kisannut useammat ADCC MM kisat ja voittanut EteläAmeriikan karsinnat muutamaan kertaan. VENlalla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet voittaa viimeaikoina pääasiassa vapaaotteluun keskittynyt Talita Treta. SEmifinaaliin Luukkonen saanee Yhdysvaltain tAra Whiten joka on vastustajana TRetan tyylinen mutta oletettavasti hieman kovempi pystypainija. Venlalla on mahdollisuudet tähänkin voittoon ja maktaa siis yllätysniemenä Finaaliin. Finaalissa VEnla hodannee Gabin joka tulee läpi sekä Amanda SAntanasta että Marisua Malyjasiakin. Finaalissa VENla shokeeraa koko maailmaa ja voittaa Crossfittia ja vapaaottelua pääasiassa treenaavan Garcian.
JanneM
syys 21, 2017, 23.01
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Jasse kirjoitti:Jep. Tää ADCC on kyllä itselleni isompi juttu kun jos joku randon UFC tulis Suomeen. Itse aijon metsästää nimmareita omistamiini tekniikkamanuaaleihin. Renzon näkeminen livenä on kova juttu.
Äsken ajeltiin Nurmisen Jarnon ja Tom DeBlassin kanssa takasin hotellille kun käytiin Dönerillä, niin Renzo lenkkeili vastaan. :D
JanneM
syys 19, 2017, 20.01
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Asgeir kirjoitti:Btw. miten tuo Burton Richardson liittyy ADCC:een? Jos ymmärsin oikein niin hänkin tulee kisojen takia Suomeen.
Burton toimii Baret Yoshidan kulmamiehenä.
Baretin kautta sitten Burton kyseli seminaarimahdollisuuksia ja minä sitten sinne tänne heittelin verkkoja ja onneksi nappasi hyvä tilaisuus.
En siis tunne burtonia entuudestaan. Nyt olemme Facebookin välityksellä olleet hieman yhteyksissä.
JanneM
syys 19, 2017, 15.13
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Nyt vasta realisoituu itsellenikin, että miten isosta asiasta on kyse Suomalaiselle jiujitsulle
Tuossa kun on instagramia selailin salilla käydessä, niin kuvavirrassa näkyy Roberto Cybor Abreu treenaamassa Tampereella, Yuri Simoes trenaamassa Oulussa, Andre Galvao, JT Torres, Michael Peres, Kaynan Duarte ja Keenan Cornelius sparraamassa Keravalla, Claudio Calasans treenaamassa HElsingissä ja MAcenzie Dern hölkkäämäsä Eiran rannassa samalla kun Tom DeBlass ja Orlando Sanchez ovat lentokoneessa kohti suomea ja AJ Agazarm ottaa taidekuvia Länsisatamassa. Mietin että kova nippu jätkiä on ympäri Suomen. Sitten nostan päätä ja katson kun John Danaher vetää FIght CLubin matolla yksityistreeniä Garry Tononille, Gordon Ryanille, Oliver TAzalle ja Ethan Crelistenille ja siinä on apulaisina vielä Nicky Ryan ja Mathew Tesla ja seassa muutama oman seuran ottelija.

Nää kisat on ehkä isoin juttu suomalaiselle jiujitsulle sitten Helion syntymisen :D
JanneM
syys 18, 2017, 21.43
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

jonne.härkänen kirjoitti:Vähän olis työnalla tuo Espoon retki ensi viikonloppuna. Toisaalta tällä hetkellä sinne on lähdössä semmonen remmi, että vielä ensiviikon keskiviikkonakin silmät punottaa :D

Näinköhän sinne olis lippuja kellään takataskussa joita voisi mahdollisesti lunastaa puoli-ilmaiseksi? :)
Lippuja riittää kyllä. JOs nykyinen kapasiteetti menee umpeen niin yläkatsomot avataan myyntiin ja sieltä tulee 3000 penkkiä lisää.
JanneM
syys 15, 2017, 21.01
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

jonne.härkänen kirjoitti:Näkyykö skabat jostaki striiminä tai jopa töllöstä?
www.flograppling.com näyttää kisat livenä. Saitti näkyy kuukausihinnalla. Tietenkin tätä parempi vaihtoehto on tulla Espooseen paikanpäälle aistimaan tunnelmaa.
JanneM
syys 14, 2017, 15.57
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Hughesin korvaaja on Sanae Kikuta.

Mä ainakin oon paikalla.
JanneM
huhti 15, 2016, 08.02
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

Re: ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Totte kirjoitti: Ok. Eli ansaittu palkinto! Laittaa Suomen varmaan vielä laajemmissa piireissä kartalle.
Vaikka Simola tässä podcastissa sanookin, ettei Suomea maailmalla tunneta, niin ADCC piireissä kyllä tiedetään missä SUomi on ja mikä SUomi on. ME tuomarit olemme kyllä omalla toiminnallamme pitäneet siitä huolen. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Tässä podcastissa lähinn' yleistä jorinaa ADCC:stä ja SImolasta ja ennen kaikkea tietenkin SImolasta.

Kuparisen ja Pietiläisen podcastissa käydään vähän tarkemmin ADCC MM-kisoja, niiden merkitystä ja syitä miksi ne ovat Suomessa.

" onclick="window.open(this.href);return false;
JanneM
huhti 14, 2016, 22.20
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Totte kirjoitti:
Mika kirjoitti: Linkit ovat kivoja, kiitos, mutta onko teillä lukkopainiin perehtyneillä jotakin kommentoitavaa tästä melko suuresta uutisesta?
Itseänikin kiinnostaa miten tää nyt pääsi tapahtumaan. Onko kyseessä suomalaisten lobbauksen lopputulos? Jos on, niin tästä vois varmaan muuta lajit ottaa oppia. Jos ei, onko kortit jotenkin muuten pelattu oikein? Jotenkin tuntuu epätodennäköiseltä, että Suomi olisi valittu ihan arvalla.
MItäänhän ei tapahdu arvalla noissa hommissa. ADCC MM-kisoja voi hakea maailman organisaatiolta ja siellä sitten valitaan missä kisat järjestetään. Valintaperusteista en tiedä.
SUomalaisillahan on ollut vahva rooli ADCC toiminnassa. Kilpailuiden järjestäjä Marko Leisten on vuosia toiminut maailman liiton managerina ja levittänyt ADCC toimintaa ympäri maailman. Varmsti se, että Marko on tunnettu ja luotettavaksi todettu on yksi iso syy miksi kilpailut ovat nyt Suomessa.
JanneM
huhti 12, 2016, 22.56
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: ADCC MM-kisat Suomeen 2017
Vastaukset: 44
Luettu: 5272

ADCC MM-kisat Suomeen 2017

Tarkat päivämäärät julkaistu

http://bjjsuomi.fi/adcc-mm-2017-kilpail ... ivamaarat/" onclick="window.open(this.href);return false;


Lajille Suomessa ja pohjoismaissa varmasti aivan jäätävän iso juttu. Se määrä maailmaan luokan seminaarivieraita mitä ennen ja jälkeen kisojen Suomessa kiertää nostaa varmasti harrastajien ja seurojen tasoa ja tämän mittakaavan kisat kotimaassa nostattaa henkeä ja tuo toivottavasti jonkinlaisen buustin kilpailijamääriin ja jopa harrastajamääriinkin. Tietäen ketä kilpailuiden takana on, uskon, että mediahyöty otetaan kilpailuista kyllä irti ja myös valtamediat saadaan mukaan kirjoittamaan tapahtumasta.

Ja ennen kaikkea muutamalla kympillä pääsee katsomaan maailman parasta lukkopainia livenä paikanpäällä. :D