Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Restart
elo 7, 2006, 23.25
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 61007

fatman kirjoitti: Mielestäni on parempi että keskustelua syntyy myös harjoitusketjuihin. Joskus tuo keskustelu saattaa jopa sivuta ko. henkilön harjoittelua. Jos ketjun "omistajasta" tuntuu siltä ettei hän halua yleistä löpinää ketjuunsa, uskoisin kohteliaan maininnan "omistajan" taholta pitävän ketjun siistimpänä.
Kokemukseni eräältä toiselta (ulkolaiselta) kuntoilupohjaiselta foorumilta vuosien takaa kertoo, että merkittävä osa ns. foorumin vakkari/ydinporukan mielenkiintoisesta keskustelusta käytiin lopulta nimenomaan päiväkirjaosastolla. Muilla osastoilla on helposti paljon höpölötinää ja aloittelijoita jotka kyselevät ainaisia "onko punttitreenistä haittaa käärmeennyrkkitekniikalle -nimimerkillä sain äidiltä lahjaksi 5kg käsipainon, uskallanko käyttää sitä-" tai "eikö vaparimies voi osata lainkaan ip:tä" aiheita, mutta ydinporukka alkoi tuntea toisiaan aivan toisella tasolla päiväkirjoja kommentoiden ja toinen toistensa harjoittelua tukien. Siihen päälle vielä miittitapaamisia niin syntyy paljon ystävyyssuhteita. 8)