Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 6 tulosta

Laredo
joulu 1, 2009, 18.32
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Potkulaisten tositilanteet
Vastaukset: 3131
Luettu: 513691

Tositilanteet

Ile71 kirjoitti: Varmaan aika scary tuollainen purema... kun ei edes voi heti tietää, onko tarttunut jotain.
Purija oli mielenterveyspotilas.
Tarttuva skitsofrenia on vakava uhka yhteiskunnalle ja turvallisuudelle.
Laredo
marras 13, 2009, 02.24
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Potkulaisten tositilanteet
Vastaukset: 3131
Luettu: 513691

Tositilanteet

Viikko-pari takaperin vietin perjantai-iltaa imaillen kotiviiniä ja gepardia muutaman kaverin kanssa ja päätimme lähteä katsomaan orkestereita musiikkiravintolaan. Bändit nähty ja matka kohti keskustaan näkemään tyttöystävää, muita kavereita ja siskoa. Juttelin matkan mukavia parin virolaisen tsikun kanssa ja kun tiemme erkanivat, näin jonkun puhumassa norjaa puuistutuksen vieressä Kampin Narinkkatorilla.
Portaat ylös päästyäni joku sälli päätti yrittää takaapäin niskalenkkiin ottoa jolloin irtauduin ja tyrkkäsin kaverin kauemmaksi. Hirveä älämölö "mitä hitskulii mitä hitskulii sä käyt mun kimppuu mitä hitskulii". Ajattelin miehen olevan sama jolle hekottelin hetkeä aikaisemmin(näin ei asia kuitenkaan ollut vaan erehdyin miehestä). Pyysin anteeksi mutta ei rauhottunu sitte millään. Jatkoin hetken puhejudoa ja kaveri alkaa latelemaan vanhoja kunnon kadun oppeja eli nakkikiskaheijareita. Tuhannen käkkelissä ollessani blokkauskykyni oli tietenkin vähän matala ja 5-6:en lyönnin kohdalla pamahti huuleeni jokseenkin voimaton isku joka kuitenkin raapaisi hammasta vasten ylähuuleni auki. Tästä suivaantuneena latasin oikealla suoralla päin nokkaa elikkä klyyvaria ja samalla sekunnilla kun rystynen kosketti ihoa, nurkan takaa tulee Musta Maija täynnä sinipukuisia veijareita. Kyselyjen perusteella luulivat meikäläisen harrastavan käsirysyjä useamminkin. Tosin tämä s. Siinä asiaa selviteltyämme kävi ilmi, että joku oli tirvaissut(oman tarinansa mukaan) tuota kyseistä sälliä Narinkkatorilla ja ettei tämä ollut kuulemma oksennellut koskaan. Rikosilmoitus ja syyte meinasi tulla kun epäilivät ensin nenän murtuneen, mutta verenvuoto lakkasi niin äkkiä ettei siinä pahasti ollut käynyt. Paiskattiin sitten kättä ja piti lähteä sovinnon kaljoille, mutta Uusi Paras Ystäväni päätti jäädä hieromaan nappikauppaa parin hipin kanssa, jolloin katsoin parhaaksi kipittää tien toisella puolella asuvalle kaverilleni sontimaan. Kertoipa tuo olevansa SM-tason nyrkkeilijä ja painija, jota oli ja on edelleen hieman haasteellista uskoa. No jaa, loppu hyvin kaikki hyvin. Aika kevyt tositilannehan se lopulta oli.
Laredo
syys 11, 2008, 12.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Potkulaisten tositilanteet
Vastaukset: 3131
Luettu: 513691

Re: Tositilanteet

Taannoin eräässä kuppilassa istuissani tovereiden seurassa, paikalle saapui herra sinisessä farkkutakissa. Jostain syystä näytteli keskisormea ensin about jokaiselle asiakkaalle, ei ostanut tiskiltä mitään vaan meni täysistä pöydistä hakemaan täysiä tuoppeja "tää oli mun, kävin vaan röökillä" ja katteltiin siinä meininkiä notta johan on. Meni nappaamaan siiderin jonkun pienehkön tytön edestä, johon ilmeisesti poikaystävänsä kimpaantui kovasti ja alkoi välitön sanaharkka. Farkkutakkimies luopui siideristä samoin tein vaikka poikaystävä oli lyhyt ja todella laiha. Suukopu jatkui vielä tovin, kunnes pikkumiehellä paloi käämit ja tämä latasi farkkutakkimiestä tauluun semmoisella intensiteetillä että hämmästyin todella, vaikka silmät olivat jo siinä vaiheessa erittäin killissä. Oli vähän huono kuvakulma, en nähnyt oikein mihin osui, mutta ukko putosi heti. Farkkutakkimies kiidätettiin henkilökunnan toimesta pihalle ja ilta jatkui iloisissa merkeissä.
Laredo
kesä 28, 2008, 15.45
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Potkulaisten tositilanteet
Vastaukset: 3131
Luettu: 513691

Pari kertaa tullut sällejä sen olosesti päin että tahtoo tahallaa tuupata olkapäällä ja kysästä jälkeenpäin että mitä veetä. Melkein joka kerran oon väistänyt ja kerran semmonen iso körmy meinasi haukata ko. syystä asfalttia kun meni tasapaino. Kyllä siinä vähän hihitytti. Körmy tosin vähän agitoitui.
Laredo
helmi 10, 2008, 20.36
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Potkulaisten tositilanteet
Vastaukset: 3131
Luettu: 513691

Eilen kotioven tienoilla yks itteäni pienempi jannu kävi humalassa tenttaamaan josko löytyis röökiä, mainittuani etten polta alkoi uhittelemaan omaperäisillä reploilla "ootsä varma? röökit tänne ny" tässä vaiheessa kysyin tyypin kuulosta, että onko siinä vikaa. Ei kuulemma ollu. Seuraavaks vaati puhelinta johon jo väsyneenä totesin että voi haistaa v..un. No ei pojalle kelvannu ja sitte alko kysely tiiänkö kuka se on. No en tienny, eikä ilmeisesti ollu tarpeenkaan ja sieltä tuli eka snägäriheijari. Vähän yllättäen, ehti otsaa hipasee. Sitte niitä heijareita tuli pari lisää joista puolet väistin pelkällä liikehdinnällä ja loput blokkasin käsillä. Alko siinä vaiheessa jo potuttaa että meinasin vetää jätkän tonttiin, mutta kavereillansa oli tuimat ilmeet ja pullot kourassa niin päätin jättää väliin. Kehotin jatkamaan matkaa ja toivotin hyvät illanjatkot.

Pääkekkaloija asuu tässä tienoilla, täytyypä ens kerran ku nään kysyä että kuka se nyt sitten on.
Laredo
elo 3, 2007, 00.08
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Potkulaisten tositilanteet
Vastaukset: 3131
Luettu: 513691

Kyynikko kirjoitti: Tai ei, riippuen kyseisestä boneheadistä.
Tätä meinasinkin jo kirjoittaa. Suurin osa suomessa majailevista kaljupäistä jotka itseään skineiksi tituleeraavat ja kuitenkin harjoittavat suomifinlandperkele-meininkiä, ovat vaan bonareita tai amisnatseja.