Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Jutoka
loka 15, 2012, 20.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kasvatus
Vastaukset: 824
Luettu: 51985

Kasvatus

Uhkailu, lahjonta ja kiristys. Niistä ei hevillä luovuta.
Jutoka
huhti 2, 2007, 11.32
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kasvatus
Vastaukset: 824
Luettu: 51985

Jussi Häkkinen kirjoitti:
Paappa kirjoitti:Pelien ja elokuvien maailma on tosiaan mukaansatempaava. Voivat ihan aikuisetkin siihen sekoontua, kuten Potkussakin olemme voineet havaita täällä. ;)
Tuo tuntuu hieman siltä, että pitäisit potkulaisten Travian-pelaamista jollain lailla negatiivisena ("sekoontua" ei ole hirveän positiivinen ilmaisu) ilmiönä. Kuitenkin, näyttäisi siltä, että kyseisessä ketjussa ei olisi yhtään negatiivisesti koukuttunutta henkilöä tai edes henkilöä, joka joutuisi järjestelemään muuta elämäänsä pelaamisen vuoksi (joka sekään ei välttämättä ole negatiivinen asia, etenkin mikäli pelaaminen on yksi harrastus, jolloin on loogista että harrastukselle tehdään elämässä tilaa).
Tuota noin. Näin Traviaan koukuttuneena uskallan esittää eriävän mielipiteen. Useampikin ihminen taitaa järkätä menojaan Travian mukaan. :oops:
Jutoka
maalis 30, 2007, 13.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kasvatus
Vastaukset: 824
Luettu: 51985

Vlad Tepes kirjoitti: Tämä on asia mitä olen toitottanut sata kertaa, mutta minä sain ala-asteella jälki-istuntoa jumalanpilkasta. Minusta se on hieno meriitti. Ylä-asteella sain jälki-istuntoa kirkosta pinnaamisesta. Lukiossa menin kerran koulukirkkoon humalassa. :lol:
Teillä on ollut sekopäinen koulu. Siis ihan oikeasti. Missä on tuollaista menoa? Tuo kun on 90-luvulla tapahtunutta.
Jutoka
maalis 30, 2007, 13.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kasvatus
Vastaukset: 824
Luettu: 51985

Minun mielestä Paapan metodit kuulostavat varsin hyviltä. Huomattavasti parempia ainakin kuin normaali meininki, jossa vanhemmat eivät ota mitään vastuuta. Itkevät vain koulun perään.

Tietokoneen käytön rajoittaminen on erittäin suotavaa, jos siitä meinaa muodostua liian hallitseva osa lapsen elämää. Ja tuo koealueen kuulustelu on hyvä tapa oppia. Lisäksi se toimii varmistuksena siitä että lapsi on lukenut kokeeseen.