Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jutoka
huhti 26, 2008, 20.00
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Traditionaalinen nyrkkeily
Vastaukset: 463
Luettu: 82459

flammee kirjoitti:
Laredo kirjoitti:Tällaiset "fight club" kinkerit olisivat tässä kulttuurissa enemmän kuin toivottuja. Pari ensiapua taitavaa kaveria paikalle jos sattuu vahinko, näitähän sattuu aika ajoin. Sitte pari jannua joilla ois mahikset erottaa nyrkistelijät toisistaan jos niikseen tulee. Ja tietty se tuomari jota totellaan ku jumalaa. Taitoa tulis löytyä.

Jos nää kinkerit järkätään, tulevaisuudessa olen mukana. Vielä liian nöösi tällaisiin juhliin.
Mikä tällaisessa on parempaa kuin normaaleissa kamppailulajien kilpailuissa?
Veikkaus. Normaalien kamppailulajien kilpailuihin joutuu valmistautumaan kunnolla. Pitkäjännitteinen harjoittelu ei ole aivan sitä mihin useimmat verijuhlista unelmoivat kykenevät.
Jutoka
tammi 21, 2007, 19.42
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Traditionaalinen nyrkkeily
Vastaukset: 463
Luettu: 82459

Re: Traditionaalinen nyrkkeily

luostari kirjoitti: ps. hiljakkoin eräs nyrkkeilyä harjoittanut tuttava väitti että nyrkkeilyllä ja miekkailulla on yhteisiä juuria. En uskonut. Sitten sain kirjan nimeltä Nyrkkeilyn pikkujättiläinen jotta usko kääntyisi. Siellä tosiaan luki että maailman ensimmäinen nyrkkeilyä opettanut sali(Englannissa) oli yhdistetty miekkailu+nyrkkeily sali. Vuosi oli siis 1719. Tuo yllä mainittu Mendozan opus on 80 vuotta nuorempi ja miekkailu sanasto näyttää kummittelevan vielä siellä.
Tuo ei ole ollenkaan yllättävää. Nuorten aatelismiesten elämään kuului sekä miekkailun että nyrkkeilyn harjoittelu. Aivan luontevaa, että kun siirryttiin opettamaan nyrkkeilyä saleilla, niin ne pysyivät yhä yhdessä.