Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jutoka
maalis 27, 2007, 13.45
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vaivat
Vastaukset: 275
Luettu: 54298

Tämän hetkinen vaivalista on seuraava.

Sormi on pipi.
Rintakehä on pipi.
Polvi on pipi.
Toinen polvi on vielä enemmän pipi.

Tää ei oo hauskaa. :(
Jutoka
heinä 26, 2006, 18.32
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vaivat
Vastaukset: 275
Luettu: 54298

Pitää kai tännekkin jotain kirjoittaa, vaikka joku varmasti tunnistaakin minut sitten.

Paljon on tullut pieniä vammoja. Sormia, varpaita, kyynärpäitä, olkapäitä, nilkkoja ja polvia. Selkäkin on tietysti muljahtanut ja vatsalihas revähtänyt. Iskiaskin vihoittelee aina välillä, pari vuotta sitten muljahtaneen selän muistoja. Luita ei ole mennyt poikki kuin kerran, ellei lasketa rintalastan hiusmurtumaa.

Tällä hetkellä vaivaa enemmän tuo polvi. Onnistuin vääntämään sen muutama kuukausi sitten pois paikoiltaan randorissa. Tai siis tarkemmin sanottuna polvilumpion. Tuli kinkattua kuukauden ajan melko lahjakkaasti, nykyään pystyy kävelemään aivan normaalisti. Mutta ei tuo oikein pelikalu ole. Taivutus on vielä vajaa, ja nivelsiteitä juilii kun joutuu kävelemään pidempään. Noin kilometri kävelyä riittää, sitten tuntee että on liikaa matkaa. Pari kertaa olen käynyt treeneissä, mutta ei oikein uskalla/pysty tekemään mitään tehokasta jaloilla.