Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

maminglei
huhti 7, 2012, 20.47
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bagua Zhang
Vastaukset: 96
Luettu: 32555

Bagua Zhang

KungFuMiäs kirjoitti: Tuli eteen vaihteeksi hyvän näköistä Baguata. Liang linjaa, eli samaa mitä me tehdään Baji Venäjä.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jumankauta, täähän on Lao Zhang! Käytiin Beijingissä samoissa treeneissä hakemassa Shuai Jiao -oppia Li Bao Ru:lta. Siellä se reenas niinkuin muutkin SJ harrastelijat siinä porukassa. Jätkät kyllä sanoi että se on joku Bagua lineage holder, mutta en pitänyt sitä oikein minään, koska... se ei oikein tuntunut pääsevän siitä SJ:sta jyvälle, oli jäykkä ja kaikki "vaihtelu" (bian hua) puuttui. Aattelin että ei toi voi mitään korkeatasoista gongfua osata. Meno on noilla videoilla aivan eri maailmasta, kun mies on omassa elementissään. Tuli vedettyä väärät johtopäätökset :oops:
Mukava mies, mutta en tykännyt yhtään sparrata sen kanssa kun sillä on aivan helevatan vahvat kädet ja se nappasi aina takista kiinni ja jäkitti samalla otteella hamaan loppuun saakka eikä kumpikaan yleensä saanut sparrin aikana tehtyä yhtään järkevää tekniikkaa. Vanhan koiran ei ole helppo oppia uusia temppuja, vaikka olisikin Bagua mestari. Pitää melkein käydä moikkaamassa joskus kun menee pekingiin käymään.
maminglei
loka 13, 2006, 17.47
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bagua Zhang
Vastaukset: 96
Luettu: 32555

Hyviä ympyröitä, Shifuni on viimeaikoina laittanut minutkin aamuisin pyörimään baguan askelharjoituksia. Mukavaa vaihtelua Duanda:n suoraan iholle syöksymiseen.