Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Max Walker
kesä 5, 2006, 21.17
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Nunchakuista
Vastaukset: 76
Luettu: 7146

Kyllä kovilla kapuloilla suosittelen homman aloittamista. Hyvät kapulat esim HMD:ssa käytettävät..ovat sopivan mittaiset ja eivät paina paljoa. Ketju ja laakerointi on kestävää.
Kohta, jossa kapula on kiinnitetty metalliosaan on pienen pieni väli, joka kannattaa tukkia esim langalla ja teipata urheiluteipillä. Sen jälkeen kapuloita on helpompi kontroloida...(kun on jo kokemusta)...ja pari tippaa ruokaöljyä laakeriin niin hiljenee pyöritysääni :)

Erilaisia heittoja on myös syytä treenata. Siis niitä jonglööri juttuja..silloin kapulasta tulee pikkuhiljalleen osa omaa kroppaa (lainatakseni idän viisaita..)
Itse aikoinaan samalla kun katselin telkkua, niin pidin kapuloita käsissä.. tuntuma treeniä. Kyseessä kuitenki ase, jolla voi tappaa yhdellä iskulla. On siis hyvä hallita se täysin..pehmeästä mallista siirtyminen puiseen on mielestäni vaarallisempaa kuin suoraan puisista aloittaminen. Onpahan varovainen heti alusta pitäen..