Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Cuculcan
maalis 3, 2005, 16.18
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2052
Luettu: 245577

rrrrrrrrrrr.

Esim museoviraston toimintaa uutisoidaan kesäisin mielestäni aika paljon, ja se johtuu pitkälti siitä että a) kenttätyöt painottuu lomakuukausille ja b) se on halpaa palstantäytettä kesätoimittajille kun valtakunnassa ei muutenkaan tapahdu mitään mielenkiintoista.

ihmisten käsitykset arkeologiasta on mystifioitu ja ne vaihtelee indiana jones fantasioista jurassic park kiimaan. Kun kerran jokaisesta pyöräilytien pohjan koekaivauksesta pitää tehdä vähintään paikallisradioon juttu niin on sitten parempi että julkisuus on ensisijaisesti positiivista ja innostunutta, vaikkakin niiden juttujen lukeminen saa posket punottamaan.

Ja onhan se tärkeää että arkeologeilla on hyvä aura julkisuudessa, kun niiden pitää palvella kansakunnan etua estämällä pohjalaista isäntää rakennuttamasta uutta savusaunaa juuri sille kohtaa, missä metsämiehet kävi tarpeillaan 3000 vuotta sitten.

Samalla tavalla katsoisin että budolajeista voitaisiin tehdä positiivisia juttuja, eritoten painottaen esim jotain yhteistä agendaa, kuten vaikkapa harjoittelutilojen vähyyttä (ja muita ainaisia ongelmia). Käsitykseni kuitenkin on että budolajeilla on positiivinen tai neutraali julkisuusarvo, jota voisi halutessaan käyttää hyväksi.

Monipuolisen liikuntaharrastuksen mainostaminen ja ihmisten aktivoiminen ei olisi tätä kautta lainkaan hassumpi ajatus, kun imho nykypäivän pelin henki on, että seuraavaan liikuntaharrastukseen (esim jalkapallon seuraaminen katsomosta) panostetaan enemmän kuin osallistuvaan liikuntaharrastukseen (että potkisi palloa itse).

Olisi mielenkiintoista tietää millaisia ennakkokäsityksiä ihmisillä on budokoista. Omalla kohdalla melkein kaikilla kavereilla edes jonkinnäköistä kokemusta budolajeista ja mummukin käsittää sen voimisteluna. Eli eivät ihmettele miksen kasvata bonsai puita ja nuku pääalaspäin katosta roikkuen.


- eli kuka on tehnyt gradunsa aiheesta ? käsi ylös :)