Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

kojiro
heinä 8, 2019, 15.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 17226

Mitä seuraavaksi?

Tuossa on Karille vähän suuntaa antavaa e-urheilun mahdollisuuksista:



Juuri sellaista sen pitäisi olla että liikkeet tehdään oikeasti, eli jos potkaisee vaikka päähän niin sen tennarin on sinne myös noustava ja jotta sillä potkulla olisi (virtuaali)vaikutusta, olisi siinä oltava tehojakin takana. Jollain antureilla sitä pystynee mittailemaan ja jossain vaiheessa kehitys menee varmaan niin pitkälle että antureista ja piuhoista päästään eroon, jolloin liikkuminen on vapaampaa,ja tilassa jossa ottelija liikkuu olisi jotkut näkymättömät säteet tms. jotka mittaavat tehot.

Sitten se osuman tuntuma olisi myös hyvä saada jotenkin ettei ihan pelkkää ilmaan huitomista olisi. Pystymatsiin kehitys voi olla suht nopeaakin mutta painiksi laittaminen voi olla haastavampaa.
kojiro
heinä 7, 2019, 23.53
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 17226

Mitä seuraavaksi?

e-urheilussa voisi olla joskus jotain hittiaineksia, kunhan virtuaalimatsailu alkaa saavuttaa riittävän todellisuudentunnun.