Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

kojiro
kesä 25, 2019, 20.22
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Naisten futiksen MM-kisat
Vastaukset: 66
Luettu: 9172

Naisten futiksen MM-kisat.

Veikkausliiga on kyl huono nimi munkin mielestä
kojiro
kesä 24, 2019, 22.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Naisten futiksen MM-kisat
Vastaukset: 66
Luettu: 9172

Naisten futiksen MM-kisat.

Taijin harjoittaja kirjoitti:
kesä 24, 2019, 19.53

Tarkoitan todella että moni noista naisten joukkueista voittaisi minkä tahansa SM-liigan joukkueen ja luultavasti Suomen miesten maajoukkueen. Katsoitko eilisen Ranska-Brasilia pelin? Jos katsoit, niin näit jo kaksi joukkuetta jotka voittaisivat Suomen miehet. Ja lisäys - Suomen miesten maajoukkue puhuu suuria ennen kansainvälisiä pelejä mutta viime aikoina he ovat pelanneet huonommin kuin ennen. Oletko huomannut kuinka vähän katselijoita jalkapallokatsomoissa on nykyään? Siellä on suunnilleen pelaajien omaiset - ei paljon muita. Joten moni muukin on pettynyt tasoon - en ainoastaan minä.
SM-liigan joukkueen vois ehkä voittaa mutta Veikkausliigan kanssa vois olla toinen juttu :D. Maajoukkueeseen ei uusia Litmasia ole tullut mutta mä oikeasti uskon että tällä kertaa Huuhkajat menee EM-kisoihin.
kojiro
kesä 24, 2019, 22.26
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Naisten futiksen MM-kisat
Vastaukset: 66
Luettu: 9172

Naisten futiksen MM-kisat.

Kirjoitin aikasemmin tonne jalkapallo-ketjuun uusituista rankkareista videotarkistuksella. Näissä kisoissa on ollut aika paljon uusittuja rankkareita. Mitäs mieltä ootte niistä?

Eli jos maalivahti "varastaa" liikkumalla ulos maaliviivalta ennen kuin potkaisija on osunut palloon, epäonnistunut pilkku uusitaan ja maalivahti saa vielä keltaisen kortin. Näissä kisoissa liikkeet ovat olleet aika minimaalisia ja ne on täytynyt hidastuksella katsoa että liike on tosiaan tapahtunut ennen pallokosketusta. Ja uusittu rankkari on mennyt oikeastaan aina sisään. Tosin jos uusittukin olisi epäonnisunut, niin maalivahti on usein varastanut siinäkin samanverran kuin ekassa, eli se olisi punaisen paikka. Mun mielestä uusinta on aika rankka tuomio jos kyseessä ei ole ihan selkeä varastaminen. Tää kyllä heikentää maalivahdin mahdollisuuksia liikaa, jos meinaa torjua on melkeinpä pakko ennakoida.

Tähän tuli sääntömuutos kesken kisojen että rangaistupotkukilpailuissa ei anneta varoituksia ennakoinnista.

Kattelin vanhoja miesten pilkkukisoja niin torjunnoissa lähes poikkeuksesta aina varastettiin, joissain aika huolellakin. Tällaisten takia sääntöä on tiukennettu mutta vähän liiaksi on mennyt.