Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 5 tulosta

PetriP
elo 13, 2019, 13.24
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 15075

Mitä seuraavaksi?

Hemmukka kirjoitti:
heinä 20, 2019, 01.40
Vauhtiin kun pääsee niin veikataampa vielä toinen laji mikä voi lyödä itsensä läpi, ammattitasolla tosin.
Thaiboxing ilman hanskoja, lethwei alunperin nimeltään kyseinen brutaali laji.
Ymmärtääkseni joku suomessa asuva thaimaalainen voitti juuri euroopanmestaruuden.
Kovaa hommaa.
Ehkä tämä kertoo että halutaan kokoajan kovempia lajeja?
Toisaalta ammattimiehet kun ottelevat niin vammat varmaan vähäisiä vaikkei hanskoja olisi.
Vaarallisinta lienee ammattinyrkkeily, joka selvä kuninkuuslaji mikäli asiaa mitataan rahassa.
Hyvin pieni osa yleisöstä etsii brutaalimpaa. Alkuperäine UFC 1 oli brutaalia ja ei siitä koskaan tullut likikään sellaista pisnestä kuin se on nykyään. Graciet saivat UFC:n myynnistä hikiset 2 miljoonaa. Ja sääntöjen siistimisen ja paremman mainonnan jälkeen yksittäisten otteluiden palkiot ovat isompia kun tuo.

Eli ei haluta kovia lajeja vaan sopivan kovia lajeja. Paljasnyrkkkisyys UFC:ssa ei muuten loppunut siihenettä se on liian vaarallisia vaan siihen että jotkut ottelijat halusivat suoja käsiänsä pystyä lyömään lujempaa. Eli vaarallisuus ei laske hanskoilla välttämättä kovin paljon mutta veri kehässä on huonoa liiketoimintaa
PetriP
heinä 9, 2019, 12.22
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 15075

Mitä seuraavaksi?

Potkunyrkkeilijät jotka harrastavat tällä hetkellä ovat luonnollisestikkin kiinnostuneita siitä lajista jota harrastavat. Tatamilajeihin tarttis varmaan kouluttaa uudet ohjaajat/valmentajat ja se ei tämän hetkistä "henkilökuntaa" välttiskiinnosta. Mutta näkisin että tatamilajit olisivat lajin tulevaisuuden kannalta aivan A1 juttu. Se voidaan helpommin myydä junnulajina ja sitä kautta saada sankoin joukoin niitä pikkunassikoita haalittua omaan lajinn eikä päästetä niitä takeen. Sitten vuosine päästä sieltä muuta saattaa vaihtaa kehälajiin. Junnuista aikuisen harrastajan kasvattaminen on työlästä. Sataa aloittaajaa kohti saadaan ehkä yksi nuoriaikuinen, mutta siinä välissä saatiin rahoitusta yhdistykselle.

Siksi voisin uskoa että potkispuolellla voisi olla into lähteä tatami lajeja kasvattamaan
PetriP
heinä 8, 2019, 14.41
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 15075

Mitä seuraavaksi?

toi on missä tahansa lajissa. Korostuneesti varmaan joissain lajeissa. Kravmagassa kun kävin alkeiskurssin niin tupa oli täynnä mutta jatkokurssin treeneissä pääsääntöisesti peippaustilaa riitti. Judossa on ollut aiva vakio että alkeiskurssinjälkeen puolet putoaa ja toinen puolet vuoden sisään. Itsepuolustuslajeissa voi olla enemmänkin niitä joilla alunalkaenkin ajatus oli käydä vain se alkeiskurssi. Ja lajeissa joissa lyödään osumia toi todellisuus olla vaan liikaa aika monelle
PetriP
heinä 7, 2019, 16.57
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 15075

Mitä seuraavaksi?

tapsaattori kirjoitti:
heinä 7, 2019, 13.07
Nähdäänkö karaten uusi nousu olympiastatuksen vuoksi?
Jääkö karate olympialaisiin pysyäkseen?
Ranska on jo ilmoittanut että Karate ei ole Pariisin Olympialaisissa. Ja vaikee sitä olisikaan ymmärtää miksi olisi - kun ei normi ihminen erota sitä Takesta.

Ja harrastajia toisi lähinnä jos joku suomalainen saisi mitalin ja mieluiten kultaisen
PetriP
heinä 7, 2019, 16.53
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 15075

Mitä seuraavaksi?

No alhaalta on helppo ponnistaa voi olla, että tuplais jonkun pienen tyylisuunnan. Mutta mikään lakanalaji ei tule merkittäväksi ilmiöksi. No BJJ on poikkeus - se kun ei ole perinteinen lakanalaji. Karaten aika oli ja meni. Nyt se vakiintunut jollekkin tasolle, mutta yksi telkkariohjelma/sarja voisi tuoda pienenmäärän harrastajia seuraaville alkeiskursseille mutta siinäpä se sitten olisi.