Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

PetriP
loka 10, 2019, 20.29
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 1006

Vedonlyönti

Muuttuvia kertoimia oli tosiaan suomessa tarjolla. Samaten kuin raveissa aina. Kansainväliset vedonvälittäjät antavat poikkkeuksetta kiinteänkertoimen. Toki kerrointa säädetään kun tilanne elää, mutta se kerroin jolla teit sopimuksen pitää.

Veikkauksen vedot nyt oli/on kuraa muutentkin. Voittajavedossa palautetaan hikiset 70% vaihdosta. Ei ole mahdollista jäädä voitolla. Ravipeleissä palautus on 80% luokkaa ja siellä kovalla työllä voi jäädä voitolla, mutta ei se helppoa ole
PetriP
loka 8, 2019, 12.06
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 1006

Uutisia UK:sta

Nykyään melkoinen osa vedoista on vedonlyönti pörsseissä kuten Betfair jolloin noi kertoimet asettuu tasapainoon aika itsestään. Ja samalla siihen tulee sitä joukkoälyä. Ja siksipä betfair on parempi asiantuntija kuin helsingin yliopiston valtiopion proffat.
PetriP
loka 7, 2019, 15.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 1006

Uutisia UK:sta

Vedonlyönnissä "asiantuntija" tiedolla on se vika, että politiikan tutkijoiden ennusteet osuu suurinpiirtein lantinheiton tarkkuudella. Poliitiikassa ei kokeumus kasaudu ainutkertaisissa tapahtumissa. Mutta vedonlyöjät toimii selkeesti paremmin. Esimerkikti Trumpille sai koko ajan huomattavasti pienempiä kertoimia mitä oli kommentaattorien perusteella osannut arvata. Kun trump tuli ehdokkaaksi kerroin oli luokkaa 25 jaa vaalien aattona vain 2.5. Ja tässä vaiheessa asiantuntijat vielä ennustivat massiivista voitto klintonille.

Luota mielipiteissä vain ihmisiin joilla on rahaa kiinni siinä mitä mieltä ovat. Eikä niihin joiden rahat on siinä että joku kutsuu komentoimaan, niinkuin politiikantutkijoilla