Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

PetriP
loka 12, 2018, 22.08
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä
Vastaukset: 41
Luettu: 8920

Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä

Esimerkin jääkiekosta. siinä tuli tuomio tapahtumissa pelistä. Epätarkasti sanottu. Kamppailuskenessä taitaa olla paljon vähemmän väkivaltaisi purkauksia kuin kiekossa
PetriP
loka 12, 2018, 07.07
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä
Vastaukset: 41
Luettu: 8920

Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor: mylläkkä

Mika kirjoitti: loka 10, 2018, 13.01 Onhan se tavallaan vähän erikoista, että urheilulajeissa voidaan syyllistyä sääntöjen vastaiseen pahoinpitelyyn oikeuslaitoksen siihen puuttumatta, mutta toisaalta vielä erikoisempaa olisi se, jos poliisit pidättäisivät urheilijoita urheilutapahtumissa näiden heiluteltua nyrkkejään. Outoa yhtä kaikki.
Andy jo antoikin suomesta esimerkin. Tuollainen ottelu perustuu ottelunajan pahoinpidellynsuostukseen. Mutta kun loppumerkki on annettu lakkaa myös ottelijoiden sopimus pahoinpitelyn hyväksymisestä ja sen jälkeen siihen voi puuttua oikeuslaitos. Noin siis suomessa ja varmaan muualla samantyyliset lait.

Jääkkiekkossa ei tietenkää ole kohtuullista olettaa että ottelija on antanyt suostumuksen nyrkjein tehtävällä pahoinpitelylle, koska sitä ei ole säännöissä hyväksytty. Joka teki tuosa jääkiekko oikeudenkäynnistä helpon