Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

PetriP
elo 20, 2017, 09.17
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Ottele mestaria vastaan!
Vastaukset: 130
Luettu: 23434

Ottele mestaria vastaan!

No se nyt on ihan varma että jos ei ole kokemusta potkuilla ottelemisesta niin aika toivoton se tilanne on kun ne on mukana. Ei voi osata sellaista asiaa jota ei ole yhtään harjoitellut. Onhan se jo otteluasentokin ihan eri kun on potkut mukana. Ja ottelemaan oppii ottelemalla. Sparri ajaa melkein saman asian mutta ei aivan, se ottelu kutittaa hermoja ihan eritavalla
PetriP
helmi 17, 2017, 16.09
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Ottele mestaria vastaan!
Vastaukset: 130
Luettu: 23434

Ottele mestaria vastaan!

Ralle Ryökäle kirjoitti: On niitä tyyppejä, jotka on helvetin kovatasoisia mutta, eivät kilpaile. Siinä ois moni potkunyrkkeily "mestarikin" ihmeissään jos niitä tyyppejä oikeasti otteleminen enemmänkin kiinnostaisi- taso kun on mitä on. Väite tosin on vaikea todistaa- tietenkin. Tiedän että heitä on paljonkin ja aika pienellä kohotuksella ja treenillä menisi monessa lajissa hallitsija kenttä täysin uusiksi.
Miten ihmeessä ottelusilmä kehittyy muutenkuin ottelemalla? Ei ihmisellä ole "potkunyrkkeily-geenejä". Ilman sparria kovia vastaan ja kovia otteluita ei varmasti pärjää vaikkapa SM-tason ottelijalle vaikka olisi kuinka lahjakas.