Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Alioppilas
marras 15, 2007, 01.16
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Naisten vapaaehtoinen asepalvelus
Vastaukset: 108
Luettu: 22316

Kyynikko kirjoitti: No mitäs luulet kaikkiin kysymyksiin??? En missään vaiheessa väittänyt tilanteen olevan reilu, vain jotain mikä tulisi ottaa huomioon jos edes yksi herne siellä korvien välissä kiertää.
Sanoisin, että mitä pitemmän aikaa kiinni, sitä vähemmän merkitsee niiden herneiden lukumäärä. Ainakin näin miehenä voi todeta, että ajattelu siirtyisi helposti aivoista hieman alemmas mikäli sukupuolijakauma olisi miespuoliselle yhtä otollinen kuin naispuoliselle.
Kyynikko kirjoitti: Tuskin olet sen kanssa erimieltä että armeijaan menevän naisen ei kannata naida koko komppanian kanssa??
Periaatteessa olen täysin samaa mieltä, mutta jos esittäisit saman kysymyksen 18-vuotiaalle Alioppilaalle kurkkusalaateissaan, olisi vastaus varmaan jotain ihan muuta. Jos se naisi koko komppanian kanssa, niin jopa minä saisin. Ja jos 99 % komppaniasta olisi ollut naisia, niin Alioppilas 18-v. olisi saattanut jäädä puolta vuotta pidemmäksi aikaa.




Minä puhuin tosiaan reiluudesta, sinä et, ja intissä jos missä nallekarkit eivät mene aina tasan. Henkilökohtaisesti minua vaan ottaa päähän kuvaus himojaan hallitsemaan kykenemättömästä naistaistelijasta joka pani useita miehiä. Yleensä näihin hommiin tarvitaan kaksi - tässä tapauksessa vissiin vähän useampikin - ja miehenä uskallan väittää ettei näillä uhreilla ole ollut mitään toimenpidettä vastaan. Se sukupuolitaudin tartuttaminen oli kyllä nihkeä temppu, toisaalta, jos panee puolta komppaniaa niin aika vähällä pääsee jos vain yksi tartunta todetaan.

Kun tasa-arvo on tässä ketjussa mainittu niin mielestäni tässä(kin) asiassa se voisi toteutua hieman paremmin, ja nimenomaan naisten eduksi, koska uskon sen koituvan myös miesten hyväksi.
Alioppilas
marras 14, 2007, 19.31
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Naisten vapaaehtoinen asepalvelus
Vastaukset: 108
Luettu: 22316

Kyynikko kirjoitti:
Layne kirjoitti: Taistelija pokaili milloin ketäkin edellisen saapumiserän ryhmänjohtajaa saadakseen hyvät arviot.
Joo minunkin aikanani oli eräs naistaistelija joka ei kyennyt pitämään niitä himojaan kurissa kasarmillaoloaikana. Naapurikomppanian kokelaaseen tartutetun klamydian ja koiratarhalla ryhmänjohtajan kanssa vietetyn villin hetken jälkeen ryhtyivät jutut liikkumaan entistä enemmän, mutta tahti säilyi samana:lol:

...ei olisi kannattanut...

Vuosi-pari myöhemmin oli valintatilaisuus kosovoon meneviin joukkoihin. Kaverini seisoi parin metrin päässä kun kantahenkilökuntaan kuuluva henkilö ilmaisi kyseiselle naistaistelijalle minkälainen tarve rauhanturvajoukoissa on hänen erityisen ammattitaitonsa edustajalle. Ja lisäsi miten kyseiset palvelut on ulkoistettu paikallisille...Oli kuulemma ollut ikävää kuultavaa ja kyseinen naistaistelija ei ollut edes vaivautunut osallistumaan testeihin. Tuskinpa olisi päässytkään...

Kannattaa käyttää harkintaa niissäkin hommissa palvelusaikana.. :badgrin:
Minähän en tapauksesta tiedä sen enempää kuin mitä tässä kirjoitat, mutta ottiko tämä naistaistelija siis väkisin naapurikomppanian kokelaan ja sitten tämän ryhmänjohtajan, ja olisiko näille kahdelle miehelle (ja muille uhreille) tullut vastaavanlainen ilmoitus kantahenkilökunnan edustajalta Kosovoon lähtevien rauhanturvaajien valintatilaisuudessa?

Sukupuolitaudin tartuttaminen on kyllä niin hanurista kuin olla ja voi.