Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

flammac
helmi 22, 2018, 23.17
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: ACL-leikkaus ja paluu potkimaan
Vastaukset: 10
Luettu: 5100

ACL-leikkaus ja paluu potkimaan

Nostellaanpa tätä, kun tuli itselle ajankohtaiseksi.
Millaisia kuntoutusohjeita itse kukin on saanut leikkauksen jälkeen? Miten kuntoutuminen sujui? Kuinka pian pääsi tatamille potkimaan ja tuntuuko polvi varmalta vai jäikö siihen joko henkistä tai fyysistä vaivaa? Tänään oma ACL leikattu ja vaikka etenkin taekwon-don puolelta jo pelkästään omassa seurassa leikattuja eturistisiteitä on nyt 7, niin aina sitä vaan kaipaa lisää kokemuksia kuultavaksi. Kiinnostaa kanssa, että miten kauan olette joutuneet syömään kipulääkkeitä ja millaisia määriä. Omalla kohdalla kivunhoito heti leikkauksen jälkeen oli aika jäätävää ja kipua ei meinattu saada hallintaan ja nyt tietysti pelottaa, että iskeekö joku jumalaton kipu päälle kun polven etuosaan leikkauksen jälkeen pistetty puudute lakkaa parinkymmenen tunnin päästä.

Omalle kohdalle annettiin alustavasti arvio, että kymmenen kuukauden päästä pystyisi alkaa treenaamaan Taekwon-doa täyspainoisesti, mutta arviohan see vain on.