Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Timko
heinä 26, 2006, 15.17
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkun purjehtijat
Vastaukset: 84
Luettu: 8068

Riippuu pitkälti materiaalista. Jos on vanha vene niin silloin vaatii kyllä paljon. Runko pitää talven jäljiltä turvottaa, katsoa lakkaukset ja hioa ja korjailla tarpeen mukaan. (Ja tuosta lakkauksesta, se ei ole 1 kerros ja sillä hyvä vaan niitä laitetaan monta{/i]. Usein tusinan verran, joten työmäärä on helposti iso) Mahonkiveneet kuulemma vaativat keskimääräistä enemmän huolenpitoa että pysyvät hyvän näköisinä.

Jos veneen haluaa pitää katseltavan näköisenä niin lasikuitu on huomattavasti helpompi kun sen kunnolla kerran laittaa, sen jälkeen pientä pesua, vahausta ja maalien paikkailua sillon tällöin.
Timko
heinä 3, 2006, 00.32
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkun purjehtijat
Vastaukset: 84
Luettu: 8068

Nimenomaan sitä meinasin. Kyllä meidänkin veneestä GPS karttaplotteri löytyy, mutta se että se olisi se ainut minkä varaan luotetaan on tyhmää ja samalla vaarallista.
Timko
kesä 28, 2006, 17.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkun purjehtijat
Vastaukset: 84
Luettu: 8068

*käsi pystys*

Optarilla alotin kun ikää oli jotain... humm.. 9? 10? Siitä lähtien sillon tällön, myöhemmin kehiin FIN jollaa ja Laseria, ja monenmoista muuta. Perheellä moottorivene joten silläkin välillä tulee ajeltua jos jonnekkin. Faijalle iski venekuume joten mitä luultavimmin kohta on uus purtilo taas alla :roll: Ja se laittaminenhan ei lopu ikinä.

Ja vaikka se kivaa onkin niin kannattaa ihan, ihan oikeasti tutustua niihin tylsempiin juttuihin kuten navigointi yms. Näitä tyyppejä jotka menee GPS:n kanssa pitkin ja poikin on ihan liikaa. Se oikeasti ärsyttää kun joiltain ei löydy edes kunnon merikortteja ja jos löytyy niin niistä ei saa selkoa yhtään ja saa neuvoa koko ajan.