Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

Eizei
heinä 27, 2019, 09.19
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 41
Luettu: 8491

ATA Martial Arts

Wau mikä kirjoitus!

Tottamaar. Tarkoitukseni oli tuohon tekstiin sisäänleipoa myös kasvamisen hedelmää, ei vain kerrata same old same old. Ulkoinen trikki on jäänne. Mutta liian pitkään on tulllut tehtyä myös asioita liian pitkään. Oon tykänny pystyä demoamaan asioita innostamismielessä.

Kokonaisvaltainen kyhäily on minullakin agendalla tässä elämänvaiheessa, mutta näkökulma tietysti on hyvin erilainen. Pöytälaatikko on niin täynnä, että pian läikkynee tai sitten palaa talo. Joka tapauksessa oma polku johtanee syvemmälle aina vaan, liikutaan sitten skenessä missä hyvänsä. Koen, että mun huippukohta on toistaiseksi nyt, ei missään nimessä menneisyydessä. Tuleva on mielenkiintoinen, muttei takaa mitään. Arki on oivalluksia. Katsotaan mitä valintoja tässä tekevi. Mutta juuri tuo kasvaminen ja eteenpäin meneminen, ilman sitä en tekisi.
Eizei
heinä 26, 2019, 15.26
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 41
Luettu: 8491

ATA Martial Arts

"Varmasti, jos olit kerran itse karkelon tuomari. "

Hahaha! Sekin vielä!
Eizei
heinä 26, 2019, 00.03
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 41
Luettu: 8491

ATA Martial Arts

Ehkä on väärin kuitenkin lukea, että fiksummin = kylmiltään. :P Vaikka siihen pystyisi, lienee silti ihan paikallaan ottaa ne perusteelliset lämmöt jos mahdollista. Joku päivä vielä setää sattuu...
Eizei
heinä 25, 2019, 23.58
Keskustelualue: Dojang
Aihe: ATA Martial Arts
Vastaukset: 41
Luettu: 8491

ATA Martial Arts

Joo meitä on moneksi. Mulla on tää ninjailujuttu vippaillu vapaa-ajalla maaliin paljon pienestä asti.

Aloitin 10-vuotiaana karaten. Siinä vaiheessa oli jo kärrynpyörät ja takakiertopotkut hanskassa leffapohjalta. Ainoa, mikä sai Cesar Mayerin Shotokanissa pysymään oli oma ninjainto ja kaverit. Vaikka koin olevani hyvä, tuntui kurinalainen ja muodollinen treenitapa todella puiselta.

Kuusitoistavuotiaana aloitin Hanmoodon. Periaatteet: "rentouden kautta" ja "there is no limit", mitsiä ylemmäs aina vaan ja kaikenlaista hyppypotkua yhdellä ja kahdella jalalla. Peruskurssilta saakka. Paljon myös akrobatiaa ja monipuolista potkutekniikkaa maan tasolla. Ja tosi monipuolista treeniä muutenkin, sparria, näytöstelyä, muodollisempaa. Pirusti lihaskuntovenyttelyjuttuja.

Teki aika höpöä mainitussa pohjamielessä. 40v tulee pikkuhiljaa täyteen ja pystyn tekemään kahden jalan ilmavia hyppypotkuja kylmiltään, vaikka niiden aktiivitreeni on jostain hyvin kaukaa. Tossa yks leiskautus tuomaritamineissa kevään Jyväskylä Openeista:

Luulen, että olisi riittänyt kyseisen karkelon voittoon kondis lämmittelemättä. (Kilpailumuoto ei ole ollut pinnalla enää pitkään aikaan ja heräteltiin sitä taas.)

Jokin aika sitten nämä erikoispotkut vetivät miehen ihan romuksi. Nykyään pystyy taas tekemään, kun tekee nykykondiksen ehdoilla. Ja nykykondiksesta viisastuneena, fiksummin. On helpompi isona kehittyä oivaltamalla, kun kroppa kykenee tulemaan oivalluksen mukana. Ja omassa hommassa kun tuo oivallus vie fiksumpaan eli taloudellisempaan, on se aikaisempi huonompi tapa tehnyt tehtävänsä: työstänyt sitä fysiikkaa (josta luopumalla ja liikettä kehittämällä sitten saadaan se suhteellinen taidollinen "pappaetu")

Kannatan pitkälle venyvää ninjailua junnuna. Vaikka olis pääkallo irti, on se jo huomenna takas. Into 110, paranemisvoima 120.