Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Eizei
marras 27, 2017, 18.50
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Suomelle menestystä Hoi Jeon Moo Soolin World Gamesista
Vastaukset: 7
Luettu: 1734

Suomelle menestystä Hoi Jeon Moo Soolin World Gamesista

Joo rintapanssari on vapaaehtoinen. Uskoisin, että useampi kypärätyyppi on sallittu, kunhan ei ihan vanhanajan katiska ole.

Kisat olivat pienehköt, olikohan viisi maata vain edustettuna. Sopivien otteluparien löytäminen taisi olla työn takana. Samoin lajin ollessa sitä sorttia, ettei ottelu ole sen "the juttu" kuitenkaan ja säännöt ovat suhteellisen monipuoliset, tasoeroja piisaa. Kyllä näistä matseista näkee, että suomessa on otteluorientoituneempaa väkeä Hojiksessa, kuin muualla maailmassa. Hanmoodoyhteistyö tuo myös enemmän ottelupainotusta Hojikseen Suomessa.

Tuolla sitten muut maat tekevät aktiivisesti itsepuolustusnäytöksiä, asetekniikoita ja musiikkikoreografioita innoissaan, kun Suomalaiset menevät pääosin matsaamaan.

-A

-Lisäys. Tuosta rintapanssarista. Mun on jotenkin kummallista nähdä, miksi kukaan kokenut ottelija haluaisi tuon päällensä pukea, jos sitä kerran ei tarvitse käyttää. Ehkä se kertoo tosiaan osallistujan otteluorientaatiosta jotakin, jos uskoo tuosta koituvan suojan hyödyttävän enemmän, kuin sen puuttumisesta mahdollistuvan toimintakyvyn.
Eizei
marras 27, 2017, 14.50
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Suomelle menestystä Hoi Jeon Moo Soolin World Gamesista
Vastaukset: 7
Luettu: 1734

Suomelle menestystä Hoi Jeon Moo Soolin World Gamesista

Nyt viikonloppuna pidettiin Meksikon Guadalajarassa kahdeksannet Hoi Jeon Moo Soolin MM-kilpailut.

Suomesta lähti tällä kertaa seitsemän ottelijan maajoukkue, jokainen ottelija voitti sarjansa viime yönä. Lisäksi Emmi Seppälä voitti pronssia erikoispotkukilpailuissa.

Kultamitalin mustien vöiden sarjasta on tuomassa kotiin:
Emmi Seppälä, Jyväskylä
Riina Tuhkasaari, Seinäjoki
Stella Vuorio, Helsinki
Elias Heikkilä, Seinäjoki
Christian Pöyhönen, Helsinki
Mikael Räsänen, Hyvinkää
Konsta Nisula, Lohja

Onnea koko porukalle!

Matsit on nähtävissä täältä:

-A