Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Eizei
heinä 1, 2018, 15.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hullunkuriset videot II
Vastaukset: 1088
Luettu: 110585

Hullunkuriset videot II

Vähän tulee myöhässä terveiset, mutta tuota... Kiitos Kari kommenteista. Kokkolan hanskiukot on tuttuja ja tosiaan vallan hienoja miehiä. Mitä tulee tohon riisivarstaan niin käpyjä minä vaan. Pelasin mä veljentyttären kanssa sillä sulkapalloo, mutta niin montaa palloo en voittanu, että tarttis videolle laittaa. Vielä.

Eizei
heinä 10, 2017, 19.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hullunkuriset videot II
Vastaukset: 1088
Luettu: 110585

Vanhat suomalaiset tappelutaidot

Mökillä ketjua lukiessani viime sunnuntaina päätin pirauttaa tuttavalleni, jolla oli melkoinen tarina aiheeseen kerrottavana. Keuruulaisen Jorman suvussa on kulkenut jo vuosisatoja kahden varstan tekniikka. Homma sai tarinan mukaan alkunsa siitä, kun perinteinen vihtominen alkoi v*tuttaa. Jormaa kiinnostavat varstat ja kirkkoveneet. Tästä syystä Jormalla kulkeekin aina varsta mukana ja Keuruun vaakunassa on kaksi varstaa ja kirkkovene. Perusrauhalliselle Jormalle käytännön kokemus kamppailusta onkin tullut yleensä kirkkovenesyistä. Sitä oikeaa ei ole helppoa näillä eväillä löytää ja salaisen taidon siirtyminen suvussa on ollut Jormalle yhtä kummallista kuin ylipäätään sukunsa jatkuminen. Suvun taisteluperinteeseen kuuluu erityisesti kahden varstan yhtäaikainen käyttö mutta Jorma käyttää nykyään tuplavarstaa turvallisuussyistä harvemmin; vain silloin, kun on selvinpäin.

Jorma on toistaiseksi saatu videolle vain kerran: