Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

laalto
tammi 15, 2011, 12.32
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Heia!
Vastaukset: 87
Luettu: 12361

Heia!

flammee kirjoitti: Millaiseen laskukaavaan nuuo heiaheian tasot (bronze, silver, gold) perustuvat?
Salaiseen kaavaan toki. HeiaHeian blogi avaa kuitenkin siihen vaikuttavia tekijöitä hieman:
blog.heiaheia.com kirjoitti: at least your exercises logged, number of friends, profile completeness, cheering and commenting activity, as well as usage of more or less all other features in the service, have an effect on the score
laalto
syys 19, 2010, 22.20
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Heia!
Vastaukset: 87
Luettu: 12361

Heia!

flammee kirjoitti: Kyllähän mää tähän palveluun jo aikaa sitten liityin facebookin kautta, mutta ei ole tullut yhtään treeniä kirjattua, kun kahden harjoituspäiväkirjan pitäminen tuntus vähän nihkeältä.

Ja jos treenaa joka päivä ja joskus parikin kertaa päivässä niin tunkeeko se liikaa tavaraa facebookin seinälle.. :p
Mää oon ratkaissut tämän ongelman siten, että settingseistä olen valinnut ulospäin jaettavaksi vain tähdellä merkityt suosikit. Tällöin naamattuun ei normaalisti lähde mitään, mutta jos erikseen haluaa jakaa jotain, niin se on vain yhden kliksautuksen päässä. Itellä kun noita reenikertoja tulee Heiaan kirjattua n. 10kpl viikosta, joista suurin osa tylsää rutiinia.
laalto
tammi 27, 2010, 10.58
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Heia!
Vastaukset: 87
Luettu: 12361

Heia!

Olen itse tuota ja sen aiempaa versiota Moozementiä käyttänyt hieman vajaan vuoden. Alunperin eksyin mukaan, koska entinen työkaveri on palvelun taustalla.

Mitenkään hirveän vakavasti en ole palveluun osannut suhtautua, mutta onpa sinne kuitenkin omia treenejänsä tullut laiteltua ja hieman seurannut muutaman kaverin treenejä. Omaa ajankäyttöänsä seuraamalla näkee kyllä, mitkä jutut ovat tärkeitä ja mitkä eivät niin tärkeitä. Pätee niin treeniin kuin muihinkin asioihin.

Esimerkiksi Facebookin feediin voi treenailujansa myös postata automaagisesti, mutta itse en käytä enää kyseistä ominaisuutta. Liikaa "kavereita" Naamatussa ja sen verran paljon treeniä, että tulisi vaan turhaan spämmättya muita. Erityisen merkityksillisistä treeneistä voi toki aina tehdä erilliset postaukset.