Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Pyrkele
elo 28, 2018, 10.18
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 199221

Portsarit

Englannissa käydessä pisti kahvilassa silmään maksupäätteeseen tullut tippi-vaihtoehto. En muista kyllä kovinkaan monessa paikassa nähneeni sitä, mutta ainakin yhdessä. Ja ihan samoja päätteitä käyttivät mitä meilläkin. Eli kone kertoi summan ja yhden "jatka"-painalluksen jälkeen antoi vielä laittaa omavalintaisen summan siihen päälle. Muistaakseni evotin tuon ja annoin 0.03 puntaa, kun tarkoitin 3.
Pyrkele
loka 24, 2012, 17.53
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 199221

Portsarit

Kari Mäki-Kuutti kirjoitti: http://www.stara.fi/2012/10/23/mies-hei ... hiustyyli/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mies heitettiin ulos baarista – henkilökunta ei sietänyt takatukkaa
Maailmalla kuulee silloin tällöin kertomuksia baari-illoista, jolloin kaikki ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Nyt eräs australialainen mies on heitetty ulos baarista, koska hänellä oli vääränlainen kampaus.

Takatukkamuoti on menneiden vuosikymmenten peruja, mutta David Hoogland viihtyy edelleen kyseisessä hiustyylissä. Mies erehtyi astumaan sisään Print Hall -yökerhoon ja kokikin siellä nolon vastaanoton. Hänet nimittäin heitettiin ulos baarista puolen tunnin päästä, koska henkilökunta ei pitänyt miehen takatukasta.

- Olen tavallinen kaveri. Ymmärrän, että sinut heitetään ulos baarista, jos olet ilkeä, riehakas, humalassa tai väkivaltainen. Jos istut rauhallisesti jutellen juomasi äärellä, minusta se on aika epäkohteliasta, kertoi David Hoogland Western Australian -lehdelle.
No tässä(kin?) tapauksessa henkilökunta oli kiistatta oikeassa...
Jep. Vaikka onhan takatukka parempi kuin rumat viiksien yritykset, kekkoslasit, pipo ja joku villapaita tms.