Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

antti_lk
elo 28, 2017, 13.42
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Mayweather vs. McGregor 26.8.2017
Vastaukset: 28
Luettu: 4370

Mayweather vs. McGregor 26.8.2017

Oar kirjoitti:Siitä olen samaa mieltä että voittoon Conorilla ei ollut mahdollisuutta, ainakaan tällä pelisuunitelmalla. Conor ei hyökännyt oikeastaan ollenkaan tyrmäysmielessä, vaan pikemminkin heitti medium-power lyöntejä ja yritti outboxata Floydin. Toimi ihan OK, kunnes kunto petti ja lyönneissä ei ollut pippuria enää ollenkaan. Floydin kunto ei koskaan lopu kesken ja Conor on melkein tunnettu siitä että ruutia löytyy vain ekat 8-9 minuuttia, joten lopputulos oli arvattavissa.
Mielestäni Conorilla oli juuri oikea taktiikka, suorastaan nerokas, ja se toimikin hyvin kolme erää, kun Floyd yritti otella samalla tavalla kuin aiempienkin vastustajien kanssa. Kaikki Floydin aiemmat viimevuosien vastukset ovat hyökänneet hanakasti ja Floyd on saanut lyödä vastaan, joka on miehen ydinosaamista. Kukaan ei ole pystynyt pitämään etäisyyttä niin hyvin kuin Conor aluksi piti ja voittamaan Floydilta eriä taitonyrkkeilyssä kaukoetäisyydeltä.

Conorin ongelmat alkoivat, kun Floyd alkoi prässätä, johon hänen ei ole tarvinnut turvautua vuosiin. Siihen Conor ei löytänyt lääkkeitä, kun tyrmäysiskua ei parista hyvästä osumasta huolimatta tullutkaan, ja Floyd alkoi kääntää ottelua koko ajan selvemmin. Conor meni aivan hapoille paineen ja otettujen koppien takia ja pari erää myöhemmin matsi olikin ohi juuri oikea-aikaisella tuomarin väliinmenolla. Conor tottakai sanoo, että olisi halunnut jatkaa, koska niin ajattelevat lähes kaikki ottelijat tuollaisessa tilanteessa. Tappiota ei täysin tunnusteta, ei aina vaikka kanveesilla olisi otettu pienet unet. Sellainen ei vain kuulu huippukamppailijoiden ajatusmaailmaan ollenkaan.

Floyd prässäsi ja osui hyvin, ja se varmaan hyydytti Conorin niin nopeasti, vaikka ottelun tempo ei ollutkaan mikään hirveä. Olisin kyllä silti odottanut, että irlantilainen olisi jaksanut vielä vähän paremmin, mutta siihen on syynsä, että ammattinyrkkeilijöiden uraa rakennetaan rauhassa nelieräisistä otteluista vähitellen pidempiin. Ottelukokemusta ei voi korvata, vaikka olisi treenannut miten "kovaa" tahansa. 12x3 on varsinkin maailman huipputasolla aivan älytön urheilusuoritus, joten 9,5 erää ei ole 0-0-listaiselta ollenkaan huonosti.
antti_lk
elo 27, 2017, 19.33
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Mayweather vs. McGregor 26.8.2017
Vastaukset: 28
Luettu: 4370

Mayweather vs. McGregor 26.8.2017

Oar kirjoitti:Ei ollut. Koska Mayweather viimeksi hävisi kolme ekaa erää? Joo, Floyd tunnustelee alussa, mutta hyvin, hyvin harvoin häviää eriä. Tätä narratiivia kuulee joka tuutista, "Floyd häviää aina ekat kolme!!!" mutta sitten kun kysyy että koska näin viimeksi kävi niin porukka hiljenee.
Se on kyllä jännä miten jotkut eivät voi ollenkaan antaa irlantilaiselle arvostusta, ei niin yhtään, vaikka se olisi nyt todella ansaittua. Jos tasoero olisi ollut niin kova kuin monet ennen matsia julistivat, niin Conor ei olisi osunut Floydia puhtaasti kertaakaan, mistään erävoitoista nyt puhumattakaan. Floyd kyllä yritti alkuerissä hyökätä, mutta vastaan tuli takakättä niin terävästi, että oli pakko tyytyä "tarkkailemaan". Ei ylivoimainen ottelija anna erävoittoja pois ihan vain yleisöä viihdyttääkseen. Upea matsi, upea show ja sopivasti draamaakin. Maksoin mieluusti ottelun livenä näkemisestä.