Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

antti_lk
loka 30, 2018, 23.15
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miten pääset lyöntietäisyydelle?
Vastaukset: 61
Luettu: 14451

Miten pääset lyöntietäisyydelle?

antti_lk kirjoitti: touko 17, 2018, 18.11 Mitä korkeammalla tasolla ollaan, niin sitä vaikeampi vastustajalle on tehdä suoria hyökkäyksiä ilman mitään valmisteluja. Pitää osata "kusettaa", oli sitten tekemässä melkeinpä mitä tahansa, niin että vastus ei tiedä mitä on tulossa. Jo kahden eri tempun välillä vaihtelu riittää pitkälle, esim. hämäys vartalolla ja sitten joko etukäden suora päähän tai vartaloon.
Tässä esimerkki tuosta aiemmin kuvailemastani hämäyksestä ja etukäden suorasta joko päähän tai vartaloon.

antti_lk
touko 17, 2018, 18.11
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miten pääset lyöntietäisyydelle?
Vastaukset: 61
Luettu: 14451

Miten pääset lyöntietäisyydelle?

MikaM kirjoitti: touko 17, 2018, 14.12 Tarkoitus oli sanoa, että ehkä tarvii tehdä jotain, mitä se kaveri ei odota.
Niinpä. Mitä korkeammalla tasolla ollaan, niin sitä vaikeampi vastustajalle on tehdä suoria hyökkäyksiä ilman mitään valmisteluja. Pitää osata "kusettaa", oli sitten tekemässä melkeinpä mitä tahansa, niin että vastus ei tiedä mitä on tulossa. Jo kahden eri tempun välillä vaihtelu riittää pitkälle, esim. hämäys vartalolla ja sitten joko etukäden suora päähän tai vartaloon.