Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

Jasse
kesä 23, 2014, 00.33
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 908
Luettu: 164035

Krav Maga

Kuinka iso/suosittu/tunnettu laji the karv maga Israelissa on?
Jasse
heinä 28, 2013, 22.45
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 908
Luettu: 164035

Krav Maga

Olin tänään kirppiksellä myymässä kamppaily yms. kirjallisuuttani. Siihen tuli parikymppinen hento suomalainen mimmi joka kysyi KM-kirjaa, esittelin ainoan joka minulta löytyi. Hän sanoi harkitsevansa lajin aloittamista. Kerroin että mielestäni ihan ok laji jos haluaa nopeasti parantaa puolustuskykyä ja turvallisuuden tunnetta. Neiti kysyi että "eikö olekkin niin että jos harjoittelee krav-magaa niin ei saa voi osallistua vapaaotteluihin?" Sanon että toki voi mennä kokeilemaan KM-temppujen toimivuutta vapaaottelussa. :D

Pari kuukautta sitten olin ystäväni kanssa narikassa töissä ja juttelimme kamppailusta. Siihen pölähti nuori nainen joka kysyi mitä treenataan. Vastasimme että BJJtä. Nainen kertoi harrastavansa kravmagaa, israelin erikoisjoukkojen lajia joka on suunniteltu tappamaan ja demonstroi ilmaan pari potkua munien korkeuteen...

Molemmissa tapauksissa henkilöillä tuntui olevan todella kova usko kravmagan tehokkuuteen, ja ihan hyvä niin, se saattaa olla edullista kunhan ei ole harhainen. Olisi kuitenkin hauska tietää mistä tämmöinen huhu että magistit eivät voi osallistua vapaaotteluun on peräisin? Toivottavasti ei kenenkään ohjaajan suusta. Uskottavuuttahan tuommoinen huhu varmasti lisää varsinkin jos ihmiset ymmärtävät sen jotenkin niin että magistit ovat liian vaarallisia otellakseen vapaaottelussa. :)
Jasse
kesä 14, 2013, 20.12
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 908
Luettu: 164035

Krav Maga

Aikamoista... Luulenpa että korealaiset on nähny lennokkaampiakin kirettarita ja lenttareita, kun mitä mää magikko esitteli. Mattolukottelu ei myöskään silmiä hivellyt.
Jasse
elo 27, 2010, 02.24
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 908
Luettu: 164035

Krav Maga

Haluaisiko joku valottaa Magan historiaa ja haaroittumista sekä haarojen teknistä/taktista eroa? Olen ymmärtänyt jotenkin niin että Eyal on käytännössä kehittänyt modernin systemaattisen ja tutkimuksiin perustuvan Krav Magan Imin antaessa hänelle siunauksensa. Mitäköhän Imi sitten on harjoituttanut? Onko olemassa haaroja joiden johdossa olisi Eyalia "alkuperäisempiä" magaajia? Millailailla jos mitenkään magan harjoittelu on muuttunut näiden 14 vuoden aikana kun laji on ollut suomessa?

Kiitos jo etukäteen vastauksista!