Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Jasse
huhti 26, 2017, 00.08
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Paras IP-laji: KARATA
Vastaukset: 116
Luettu: 13593

Paras IP-laji: KARATA

"Lajivatkaamisien suhde varsinaiseen täsmäväkivaltaan on suunnilleen sama kuin tangon suhde panemiseen."

Tää oli kyllä yksi kauneimpia veratuksia Aitolta! Itsehän tykkään bachatasta. Siinä pääsee jo vähän lähemmäs itse asiaa ;)



Taistelusta, pakenemisesta ja egoilusta. Leimasin käteeni tatuoinnin muistuttamaan Jeesuksen Vuorisaarnan opetuksista. Iso osa on semmoista tekstiä minkä voin allekirjoittaa, ja mihin haluan pyrkiä. Mutta ehkä se radikaalein käsky, eli käännä toinenkin poski, älä tee pahalle vastarintaa ja rukoile vihollistesi puolesta, on todella vaikea niellä. Toisaalta, ei mulla vihollsia olekkaan. Enkä ole edes kristitty :D
Jasse
tammi 17, 2017, 22.49
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Paras IP-laji: KARATA
Vastaukset: 116
Luettu: 13593

Paras IP-laji: KARATA

Tai niinkun vanha vapaaotelija Mika Ilmen sanoi kun kysytiin oheisharjoittelusta: "Juokseminen on luontainen alistumisen merkki."

Toki aina ei voi vätää tai paeta, varsinkin jos ja kun on ainoa tilanteen MIES. :D

Ehkäpä tässä itselleni kirjoitan enemmän. Kun on noista tilantesita irtautuminen ollut jotenkin vaikeaa. Siis sillon nuorena ;)
Joka kyllä saattaa johtua muustakin kun egosta. Olisiko niin että jos on kerran valinnut sen pakenemisen sijasta taistelun niin modea on vaikea muuttaa? Varsinkin jos taistelu tuottaa hyvää tulosta.
Jasse
tammi 17, 2017, 00.54
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Paras IP-laji: KARATA
Vastaukset: 116
Luettu: 13593

Paras IP-laji: KARATA

Paras laji itsepuolustukseen: karata, satasen aidat, parkour, tms. Tämähän on vanha läppä, jota tosikamppailijat pitävät joko huonona vitsinä tai nynnyjen höpinänä. Mutta tottahan se on. Turvallisinta olisi jos väkivaltaiset tilanteet voisi välttää, tai niistä voisi irtautua mahdollissimman nopeasti. Harvassa lajissa aktiivisesti harjoitellaan välttämistä ja pakenemista. Olen vieläkin ihmeissäni miten Rojola pakeni tilanteista heti tilaisuuden tullen, kun kerran demosi minulle senshidoa. Siitä egottomasta asenteesta. Koska egostahan näissä jutuissa on paljon kysymys. Kamppailulajiessa.

En tiedä kuka tämä kaveri on mutta ihan asiaa puhuu videoillaan. Tässä pakenemisesta.



Paras pointti (jota itsekkin olen joskus nopasti tuumannut) on että useat opettajat neuvovat pakenemaan jos vastassa on ase tai useampi vastustaja, mutta yksittäistä aseetonta (ja aseellistakin) vastustajaa vastaan opetetaan kaikkia kuolettavia tekniikoita. Miksi ei vaan keskitytä enemmän siihen pakenemiseen? Kavei heittää myös hyvän nimen tälle taktiikalle "Stun&Run". Ehkä sitä pitäisi treenata enemmän kun "ground&poundia tai sparwl&brawlia". Jos siis oikesti haluaa kehittää itsepuolsutustaitoa.

Itse jatkan egon ruokkimista. :D