Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Abe Simpson
huhti 24, 2009, 13.20
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Naisten vapaaehtoinen asepalvelus
Vastaukset: 108
Luettu: 22347

Mosa kirjoitti: On mielestäni ihan normaalia, että ukot jorisevat armeijasta, mielestäni yksi vuosi tavallisesta arjesta poikkeavaa elämää on sen verran mieleenjäävää.
Vanha kirjoitus jo mutta lisäisin tähän vielä sen seikan, että armeija-aika on aika iso yhteinen nimittäjä - melkein jokaisella riittää siitä jotain puhuttavaa, jos ei omista sattumuksista niin muiden - tämä auttaa hiljaisempiakin kavereita keskustelun alkuun vieraammassa porukassa, yhden sortin small talkia kai sekin.


...joo ja tiedän - tässä on halpa kahva tarttua, jos haluaa arvioida ihmisen henkisiä kykyjä suhteessa asevelvollisuuden suorittamiseen.
Abe Simpson
marras 14, 2007, 23.18
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Naisten vapaaehtoinen asepalvelus
Vastaukset: 108
Luettu: 22347

uku kirjoitti: Mielestäni kävelevät käsi kädessä. Ihminen aikuistuessaan ei ota sotajuttujaan esille omasta palveluksestaan eikä ole tarve myöskään jutella piparista samalla tavoin.
Vaikka en ylenmääräisestä hylsynlennättämisestä välitä, niin armeija-aikojen muistelemiseen lienee varsin ymmärrettävät syyt. Kyseessä on kuitenkin monelle melko muistorikas ajanjakso elämässä, erikoisia sattumuksia ja hyviä ystäviä mahtuu varmasti liki jokaisen palvelusaikaan. En näe tässä mitään häpeiltävää?