Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

mronkain
loka 30, 2007, 11.36
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Onko luotiaseharrastus kamppailulaji?
Vastaukset: 180
Luettu: 24344

uku kirjoitti: Jaa-a, tätäkö tää nykyään (kin) on. Aseet rules, yeah!

Vaikka omistan luvat muutamaan tussariin, ei voisi vähempää kiinnostaa. Seitsemän vuotta sitten olen viimeksi ampunut, enkä halua uudestaan vetää varovasti liipaisimesta, koska siinä ei ole mitään järkeä. Joka aseilla ylpeilee, saa mun puolesta painua takaisin sinne junttikellariin. Ammattien puolesta niitä ikävä kyllä tarvitaan, mutta nämä paikalliset hillbillyt, jotka niillä retostelevat ovat aika säälittäviä.

Jos työksenne tai metsästyksen vuoksi ette joudu kantamaan asetta, lopettakaa luotiaseiden kanssa pelleily.
Kiitos kun kerroit meille, mutta kuten ehkä ole huomannut, omat kriteerit eivät täällä(kään) ole mikään yleispätevä mittari muiden harrastusten arviontiin, eivätkä varsinkaan niistä kirjoittamiseen tuohon sävyyn. Consider yourself warned.
uku kirjoitti: P.S. Mika tai muut, älkää nyt tätä (kin) moderoiko ja poistako.
Olkoon nyt tuossa ns. varoittavan esimerkkinä. Vaikka ei toisten harrastukset miellyttäisikään, niistä voi joko puhua asiallisesti tai sitten pitää mielipiteensä omana tietonaan. Kiitos.