Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 8 tulosta

mronkain
huhti 22, 2009, 12.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

Puhelimista

Pitääpä kehua duunipaikan logistiikkaa. Tilasin tammikuussa oman firman puhelimen. Tilaus meni läpi vasta neljännellä kerralla kun milloin mitäkin koodeja puuttui tilaussysteemistä. Teen etätöitä, joten käyn aika harvakseltaan taistelupaikalla katsomassa postia. Viime perjantaina käydessäni tavaraa oli sitten viimein tullut. Lisäakku ja -laturi tosin puuttuivat vielä, mutta ajattelin kuitenkin pääseväni jo puhelinta käyttämään. Vielä mitä, mukana ei ollut ensimmäistäkään akkua. Hirveä kaivaminen intranetistä että mihin tästä voi reklamoida. Ensin joku puupää vastaa että "näissä tilauksissa voi mennä montakin viikkoa"... No shit! En minä siitä mitään sanonut, vaan että akku puuttuu!

Viimein löytyi joku osoite josta joku vastasikin, joku Manpowerin konsultti. Ensimmäisenä alkaa ihmettelemään että kuulemma toimitettu jo viisi viikkoa sitten ja toimittaja ihmettelee ettei akun puuttumista ole aiemmin huomattu. Vittuako se minulle kuuluu mitä ihmettelevät, haluan akkuni, saatana! Vielä ei ole kuulunut mitään vastausta, arvioni mukaan saan "uuden" puhelimeni käyttöön juhannukseksi (toivon mukaan), koska sitten jään kahdeksaksi viikoksi lomille. Vanhasta akku sammahtaa alle tunnissa jos se ei ole laturissa. Ei siis mikään ihme jos tämä firma ei tehnyt kovin vahvaa tulosta.

- Marko
mronkain
huhti 11, 2009, 18.14
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

Puhelimista

bodyguard kirjoitti:
bodyguard kirjoitti: Olisi hakusessa sellanen puhelin jossa voi käyttää kahta sim- korttia ja ei olisi mikään järjettömän iso vaan kulkisi ihan farkkujen taskussa mukana. Osaisitteko suositella?
Eikö ole kuin yksi ehdotus? Eikö esim. Nokialla ole lainkaan tällaisia puhelimia mallistossaan?
Jos oikein ymmärrän niin täällä on pitkä lista dual sim puhelimista, myös Nokiaa löytyy.

- Marko
mronkain
huhti 6, 2009, 15.17
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

Puhelimista

Nokian 2110i oli ehkä kestävin puhelin mitä minulla on ollut (oli myös ensimmäinen kännykkäni). Sain sen vuonna 1996 ja taisi kolmisen vuotta käytössä. Jos olisi oma ollut, ei varmaan olisi vielä silloinkaan mennyt uusintaan. Kerran mm. pudotin sen kolmannesta kerroksesta pitkin rappusia, se pomppi vähän toista kerrosta rappusia ensin ja tipahti sitten rappukuilun pohjalle. Antenni vääntyi aika mielenkiintoiseksi, mutta muuten toimi! Myös 6110i oli melkoisen kestävä tapaus. Mietin vain miten 20 vuotta sitten olisi suhtauduttu kännykän hintaiseen laitteeseen, joka olisi kestänyt kolme vuotta ja hajonnut sitten. Ei liene epäilystä mitä kuluttaja-asiamies olisi sanonut. Nyt sitä pidetään aika normaalina ja yleensä siinä vaiheessa jo halutaankin uusi laite vaikka vanha toimisi vielä... :roll:

- Marko
mronkain
marras 14, 2007, 13.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

TimoS kirjoitti:
K.Maga kirjoitti:3G-puhelimien suuri synti on se,että akku kestää ihan tajuttoman vähän aikaa
No jaa, väittäisin kyllä ettei tuo johdu niinkään 3G:stä, vaan värinäytöistä ja kaikista muista lisäkilkkeistä joita puhelimiin nykyään tungetaan
Ne ovat varmaan se suurin syöppö, mutta kyllähän kai 3G-tiedonsiirto (data ja puhelut) vie jo sinällään enemmän mehua kun on leveämpi kaista?

On muuten yleensäkin langattomia laitteiden suurin miinus tällä hetkellä käytännössä, akut loppuvat aina juuri silloin kuin ei pitäisi. Läppärit, puhelimet, kamerat (harvemmin tosin itselläni on digikamerasta akku lopahtanut), mp3-soittimet sun muut, akun kesto on joku pari tuntia, kun pitäisi kestää koko päivän vähintäänkin. Ainoa mahdollisuus on sitten joko latailla jatkuvasti, hankkia useita akkuja tai rajoittaa käyttöä joko osittain tai kokonaan.

- Marko
mronkain
marras 16, 2006, 23.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

Vlad Tepes kirjoitti: Vieru on kyllä Rudy Ruckerin romaanista Software
Arvasin että joku tänkin huomaa, muistin itse liian myöhään ettei ollut Dick (mutten muistanut kuka), en kehdannut enää korjata kun moka oli jo tapahtunut.

A Dick is a Dick.

- Marko
mronkain
marras 16, 2006, 15.15
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

Miklu kirjoitti:
mronkain kirjoitti:Valitettavasti vain olen käyttänyt yli 10 vuotta Nokian puhelimia ja tottunut niihin niin, että kynnys siirtyä johonkin muuhun merkkiin voisi olla kova.
Jätkä on vieru (=vanha pieru). Katoppakukö se noksu on kuitenki siemensnesteen jälkeen vaikein puhelinpluuri käyttää. Kokeileppa erkkua ni jo on herkkua. Tai koreanihmettä elikä samsungia.
Tuolla lihavoiduilla paljastuit Philip K. Dick -faniksi... A man who likes Dick! ;-)

Anyway, valitsee listasta numeron tai näppäilee ja painaa vihreää luurin kuvaa, ei se nyt niin vaikea ole käyttää... :lol:

- Marko
mronkain
marras 16, 2006, 15.12
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

TimoS kirjoitti:
mronkain kirjoitti:Aiempi oma puhelin oli (tai siis on, se, josta on näyttö hajalla) Nokian 6110. Pidän mallista, simppeli perusmalli, oikeastaan ainoa hifistely on radio, mutta sitä olenkin ihan käyttänyt
Muistatkohan nyt mallin vähän väärin, nimittäin 6110:ssä ei ole radiota
Äh joo, 6610.

- Marko
mronkain
marras 16, 2006, 10.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 655
Luettu: 44896

Minulla hajosi näyttö kännykästä ja uuden hankinta on myös ollut mielessä. Tosin kynnystä nostaa se, että noita duunikännyköitäkin on, yhtä hyvin jotain niistä voi käyttää oman SIM-kortin kanssa. Aiempi oma puhelin oli (tai siis on, se, josta on näyttö hajalla) Nokian 6110. Pidän mallista, simppeli perusmalli, oikeastaan ainoa hifistely on radio, mutta sitä olenkin ihan käyttänyt. Värinäyttö tosin ja sovelluspuolella kaikkea turhaa, mutta ei esim. kameraa. Olen sitä mieltä että kännykkäkameroiden optiikka on kuitenkin sitä tasoa, että vaikka pikseleitä löytyisi, niin mieluummin joku pieni digipokkari taskuun kuin kännykällä kuvia. Communicator on kätevä, mutta turhan iso taskussa kannettavaksi. Tilasin nyt 5410:n, joka on vähän kompromissi, siinä on liikaakin tavaraa (esim. desibelimittari, voi tosin olla lapsiperheessä kätevä!), mutta koko ja ominaisuudet muuten aika kohdallaan. Haluaisin sellaisen alle 100 euron kännykän, joka olisi muotoilultaan hyvä, pieni, sulavalinjainen, ei ulos töröttävää antennia, ei kovin kulmikas, sopivan kokoiset näppäimet, värinäyttö, radio ja/tai mp3-soitin (musiikkia tulee kuunneltua ja iPodia ei ole), ei kameraa, ei nettiyhteyksiä, ei WLANia, eikä muutakaan turhaa kilkettä. Puhelin, ei pelikone, leivänpaahdin, GPS tai muu laite. Valitettavasti vain olen käyttänyt yli 10 vuotta Nokian puhelimia ja tottunut niihin niin, että kynnys siirtyä johonkin muuhun merkkiin voisi olla kova.

- Marko