Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

mronkain
marras 10, 2006, 14.00
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Roland Dantes sairaalassa
Vastaukset: 6
Luettu: 5688

S_L kirjoitti: Ainakin joidenkin FMA tyyppien yhteydessä mainitaa hilot, joka on ymmärtääkseni jotain perinteistä nivelmanipulaatiohässäkkää. Ei nyt suoraan liity lajin terveydellisiin näkökohtiin, mutta tuli vaan mieleen.
Hilot on toki paljon enemmän kuin nivelmanipuloaatiota, itse asiassa se on eräänlainen yleistermi parantamiselle yleensä. Siihen sisältyy toki nivel- ja lihasmanipulaatiota, mutta myös muita parantamiseen liittyviä juttuja, kuten luiden asettamisia paikoilleen, lääke- ja yrttioppia yms. Ei tosiaan liity terveellisiin elämäntapoihin sinänsä, kyllähän sitä löytyy lääkäreitäkin, jotka esim. tupakoivat. Eli tieto siitä mikä on terveellistä, ei sinänsä ole tae terveellisestä elämäntavasta.
S_L kirjoitti: Niin ja eikös ainakin Tatang Ilustrisimolla ollut antin-anting, jonka pitäisi suojata lähes kaikelta pahalta :lol:
Tatangilla oli anting-anting -tatuointi, jonka hän uskoi suojaavan itseään vastustajan hyökkäyksiltä ja heikentävän tätä. Hän ei tietääkseni hävinnytkään yhtään ottelua, liittyi sitten tähän tai ei.

- Marko
mronkain
marras 9, 2006, 16.54
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Roland Dantes sairaalassa
Vastaukset: 6
Luettu: 5688

On aika yksilöllistä. Ei siis ole mitään... sanotaanko etikettisääntöjä, on ollut mestareita, jotka ovat olleet aika viinaanmeneviä, puoli- tai lähes täysin kriminaaleja, naiset ja railakas meno ovat monille maistuneet, toisaalta sitten on niitäkin paljon, jotka katsovat että moinen meno heikentää heitä sotureinta, tai ovat esim. muslimeja, jotka eivät käytä alkoholia (ja heti perään pitää huomauttaa että Mindanaolta löytyy muslimeja, jotka ovat pikemminkin "muslimeja", esim. nämä Abu Sayyafin sissit, joille islam on van tekosyy kriminaalin elämäntavan harjoittamiseen itsenäisyystaistelun ja uskonnon nimissä.
Dantesista pitänee mainita että hän lienee elämäntavoiltaan sieltä terveellisemmästä päästä, on mm. (tosin se ei liity terveellisyyteen välttämättä) mm. kehonrakennuksessa niittänyt mainetta.

Vielä noista elämäntavoista sen verran, että ennen muinoin ja vieläkin alueilla, joilla vanhat tavat ovat kunniassa, oppilaaksi pääseminen edellyttää mestarin "lahjomista" mm. makeisilla, tupakalla ja alkoholilla luottamuksen saavuttamiseksi. Toki muutakin vaaditaan, mutta nuo ovat perinteisiä keinoja. Varsinaisia treenimaksuja ei välttämättä ole, mutta odotetaan että oppilaat osallistuvat mestarin kustannuksiin noin yleisesti.

- Marko
mronkain
loka 13, 2006, 21.55
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Roland Dantes sairaalassa
Vastaukset: 6
Luettu: 5688

Roland Dantes sairaalassa

Roland Dantes (Modern Arnis, tunnettu filippiiniläinen näyttelijä myös) on sairaalassa sydänvaivojen vuoksi ja odottaa leikkausta. Ikäähän miehellä alkaa jo olla, mutta silti...

- Marko