Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

mronkain
syys 29, 2010, 19.06
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54751

Uniketju

Olipas kumma uni tuossa... toissayönäköhän se oli? Olin Potkutapaamisessa (mikä jo sinänsä on riittävän kummaa), mutta oltiin jostain syystä joko Mikan tai Elinan (tai molempien, en muista) työpaikalla jatkoilla miitin jälkeen. Yhtäkkiä siellä alkoi helvetinmoinen vedenpaisumus, jostain alkoi tulvia sinne vettä niin että koko paikka oli kuin yksi iso uima-allas. Sieltä piti sitten ryömiä ulos jotain käytävää perätysten konttaamalla. Käytävä kapeni koko ajan kunnes lopulta uloskäynti oli sellainen tuuletusräppänän kokoinen luukku, josta piti puristautua ulos. Sitten jossain välissä ajeltiin kaupungille ja joku selitti miten siinä on yhdessä leikkipuistossa vaarallinen paikka kun se on kosken vieressä eikä ole kaidetta. Joku nappula putosikin siinä ihmetellessä koskeen, jossa oli sellaisia todella korkeita vesiputouksia jollaiseen tämä sitten meinasi ajautua. Ynnä muuta kummaa. Näkiks kukaan samaa unta? :)

- Marko
mronkain
elo 14, 2010, 22.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54751

Uniketju

Tossa viikolla oltiin ruotsinlaivalla, jossa näin unta että olin Chuck Norris! Eipä vähä mitään... :D :D Itse asiassa koko homma kai lähti siitä kun muistelin miten Octagonissa yksi ninja oli piilossa lehtien alla ja yllätti sieltä sitten terroristikokelaan. Tässä unessa olin siis Chuck Norris jota jahtasi lauma äijiä syksyisessä metsässä ja piilouduin mm. lehtien alle samalla tavoin kunnes joku kaveri tuli lähellä ja snap, kiertopotku niskaan. Muuten aika epärealistinen uni, Chuckhan ei pakene ketään vaan oikeasti satapäinen lauma äijiä olisi tietysti paennut häntä yrittäen (turhaan) piiloutua metsää, Chuck Norris olisi kiertopotkulla potkaissut koko metsän pois ja kaverit samalla.

- Marko
mronkain
loka 28, 2009, 09.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54751

Uniketju

Heh, näin viime yönä unta että olin metsässä käveleskelemässä ja löysin sieltä hyvin naamioidun katoksen. Luulin ensin että siellä on jokun pontikkapannu piilossa, mutta sielläpä olikin... kasa erikoishöylättyä lautaa! Katos itse oli rakennettu tuppeensahatusta laudasta ja naamioitu turpeella ja sammaleella. Unessa harmittelin ettei minulla ollut kameraa mukana, koska olin aivan ilmeisesti löytänyt Vanhasen laudat. Merkitsin paikan puhelimessani olevaan GPS:ään ja lähdin kameraa hakemaan.

- Marko
mronkain
joulu 23, 2005, 22.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54751

Ari kirjoitti: Näin viime yönä unen, jossa potku.nettiin oli ilmestynyt uusi keskustelualue nimeltään Mummola. Sinne kirjoitettiin pelkästään aiheista, joista halusi valittaa. Mummolassa oli neljä viestiketjua, jotka kaikki olivat Mikan aloittamia ja ne käsittelivät ihmeellisiä aiheita, joista en tosin muista muita kuin yhden; valituksen pastakastikkeiden "vääristä" väreistä.
No mutta mitä hemmettiä!? Miksei tuota aluetta ole jo perustettu! :lol:

- Marko