Conor McGregor mestaruushaaveineen naureskelun kohteena sosiaalisessa mediassa 


 

Vapaaottelun ystäville nimi Conor McGregor ei taatusti ole jäänyt pimentoon. Tämä vuonna 2013 UFC-uransa aloittanut irlantilaistähti on ehtinyt vuosien varrella niittää mainetta niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin. Etenkin viime vuosina McGregor on antanut sosiaalisen median tiliensä laulaa, joka on herättänyt urheilufaneissa suuria tunteita puolin ja toisin.

Aktiivisen urheilijan elämää elänyt McGregor on joutunut hiljattain hidastamaan tahtia, sillä hän toipuu parhaillaan jalkamurtumasta, jonka hän sai UFC 264 -ottelussa Dustin Poirieria vastaan. Viimeisin ottelu ennen loukkaantumista Poirieria vastaan oli toinen kerta kun McGregor hävisi vastustajalleen sitten edellisen kohtaamisen tammikuussa. Tästä huolimatta McGregor tuntuu olevan yhä toiveikas ja motivoitunut voittamaan UFC-tittelin nimiinsä.

Todennäköistä on, ettei McGregor pääse kuitenkaan vammastaan johtuen kehään vielä pitkään aikaan, eikä miehen haaveilemaa voittoakaan voida pitää erityisen realistisena. Vapaaottelu ja nyrkkeily tuskin jäävät kokonaan pois McGregorin elämästä, ja monet odottavat jo kuumeisesti aiemmin suunniteltua McGregorin ja sosiaalisen median tähtenä tunnetun Jake Paulin kohtaamista nyrkkeilykehässä. Tämänkin ennakoidaan tapahtuvan vasta vuoden 2022 puolivälissä, jolloin McGregor on päässyt kuntoutumaan riittävästi.

McGregorin itsevarma kommentti sai aikaan reaktioita

Hankala tilanne ja pitkältä näyttävä toipumisjakso eivät kuitenkaan estäneet irlantilaista avaamaan tuttuun tapaan sanaista arkkuaan Twitterissä. McGregor jakoi tilillään ruutukaappauksen tekstillä “Have that belt spit shined for me”, jolla hän viittasi odottavansa nimiinsä UFC-mestaruutta. Vaikka kyseinen twiitti poistuikin vaivihkaa myöhemmin McGregorin tililtä, eivät miehen mestaruuden voittoaikeet jääneet lajia seuraavilta huomaamatta.

Kuten sosiaalisessa mediassa yleensäkin, ei tämäkään päivitys suinkaan poistunut internetin syövereistä kokonaan, vaan sitä on jaettu auliisti sekä uutisissa että keskustelufoorumeilla. McGregorin fanit ja muut vapaaottelua seuraavat ovatkin intoutuneet kommentoimaan sen pohjalta omia näkemyksiään McGregorin tämänhetkisestä tilanteesta. Ihmisten reaktiot sosiaalisessa mediassa eivät ole olleet McGregorin uran jatkon suhteen erityisen positiivisia.

Monet fanit ja muut lajia seuraavat uskovat, ettei McGregorilla ole minkäänlaisia mahdollisuuksia kevytsarjan voittoon tällä kaudella. Muun muassa Rizk vedonlyönti muiden urheiluvedonlyöntiä tarjoavien tahojen ohella ovat huomioineet tämän myös tarjoamissaan kertoimissa. Vaikka mies onkin aiemmin niittänyt huikeaa menestystä nyrkkeilyringissä, pidetään viimeisintä jalkavammaa hänen uransa kannalta käänteentekevänä. Sen sijaan, että McGregor käyttäisi aikaa UFC-mestaruudesta haaveilemiseen, sosiaalisessa mediassa suositellaan ennemminkin keskittymään toipumiseen kaikessa rauhassa. Miehen faneista monet ovat myös sitä mieltä, että kaikkein parasta olisi nyrkkeillä seuraavaksi helppoa vastustajaa vastaan, voittaa ottelu ja sen jälkeen ilmoittaa päätöksestä jäädä eläkkeelle kunniakkaasti.

Monia mahdollisuuksia jatkon suhteen  

McGregorin kehnot voittonäkymät sekä pari viime aikojen skandaalia ovat saaneet aikaan varsinaisen mediasirkuksen. McGregor aiheutti kohua uhkaamalla tappaa Poirierin ja tämän vaimon koettuaan tappion UFC 264 -ottelussa. Tämän seurauksena miehelle saatetaan vielä langettaa UFC:n toimesta rangaistus, joka vaikuttaisi hänen loppu-uraansa.

Myös “The Notorious” -lempinimellä tunnettu McGregor on hieman alle kymmenvuotisen urheilu-uransa aikana saavuttanut yhtä sun toista. Tätä miestä ei missään nimessä voi syyttää ainakaan tylsyydestä, sillä hän on värikkäällä persoonallaan tuonut vapaaottelun ja nyrkkeilyn maailmaan paljon viihdettä. Myös urheilun saralla onnistumisia on tullut kiitettävästi. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita esimerkiksi UFC:n höyhensarjan mestaruus sekä höyhensarjan tilapäinen mestaruus ja kevytsarjan mestaruus. Myös Cage Warriorsissa mies on saavuttanut mestaruuden kertaalleen sekä höyhensarjassa että kevytsarjassa. Mestaruuksiensa lisäksi McGregor on nimetty vuoden ottelijaksi sekä ESPN:n että Fox Sportsin toimesta.

Ottaen huomioon McGregorin menestyksekkään ja värikkään uran, nyrkkeilyareenoilta poistuminen mahdollisimman pian ja uran päättäminen arvokkaasti olisi todennäköisesti paras ratkaisu. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.