Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Käytännön pilat

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Janne Pöysti
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 187
Lauteille: Maaliskuu 2005
Paikkakunta: Espoo

#16

Viesti Janne Pöysti »

Käytännön källit kuuluvat työpaikkani kulttuuriin. Valitettavasti hyvin usein ne ovat kohdistuneet allekirjoittaneeseen joskin olen minäkin oman korteni kekoon kantanut. Mutta mutta, meilläpä on tuolle toiminnalle asetettu oikein säännöt: Ravinto on pyhää. ts. ei källejä toisten ruokiin. Tämän lisäksi pitää olla valmis kestämään vastaava jäynä omaan nilkkaan. Nämä siksi, että jäynien maailmassa koston kierteellä on taipumusta karata käsistä.

Työpäätteestä ja kännykästä.
Jos jollakin unohtuu kännykkä pöydälle tai työpääte lukitsematta, niin siitä rokotetaan välittömästi milloin taustakuvan vaihtamisella tai huomiota herättävien tekstiviestin lähettämisellä. Arkaluontoisten asioiden tunnustamisesta esim. osastopäällikölle tai muille työkavereille on tullut jo ihan arkipäiväistä. Osa viesteistä täyttäisi varmasti täysin seksuaalisen häirinnän tunnusmerkistön. Mieleenpainuvin tapaus liittyy kuitenkin SETA:lta saamaani hyvinkin informatiiviseen sähköpostiin kun olin mukamas niin epävarma omasta seksuaalisuudestani. Lapsellista kyllä, mutta väitän että mainittu käytäntö on opettanut meille tietoturvallisuuden merkitystä kantapään kautta.

Miinoista ym.
Tietoturvallisuuden parantuessa on jäynät kohdistuneet yhä enemmissä määrin erilaisiin "ansoihin". Hyvin tavanomaista on, että purkillinen sokerinpaloja tai klemmareita tipahtaa jossain vaiheessa työviikkoa joko päällesi tai sitten lattialle siten, että koet syyllisyyttä työpisteesi saattamisesta epäjärjestykseen. Tästä on ollut seurauksena se, että awareness-työpaikalla on kehittynyt äärimmilleen, jopa vainoharhaisuuteen asti.

Yksi erittäin suosittu menetelmä on ollut aikuisviihdemateriaalin (elokuva, printattu kuva tai muu vastaava) piilottaminen työkaverin salkkuun, takin taskuun, kalenterin tai koulutuskansion väliin. Parhaimmillaan kollegan vaimo on ollut erittäin kiinnostunut miehensä salkusta löytyvästä materiaalista, puhumattakaan housujen taskusta löytyneistä kondomeista.

Onhan noita muitakin mutta nyt ei tuu mieleen. Hmmm...kyllä niitä töitäkin tulee tehtyä aina välillä.
luuloteltu lojaalisuuteni tälle yhtiölle on parempi kuin kenelläkään muulla
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#17

Viesti bodyguard »

Tuli sellainen asia mieleen että vaikka pila on tekijän mielestä harmiton ja hauska, niin jos pilan kohteeksi joutuu koulukiusattu ja elämän runtelema ihminen, niin pilan kohde saattaa ottaa asian raskaastikkin. Jotkut tykkäävät olla huomion keskipisteenä, toiset taas inhoavat sitä :!:

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Jutoka
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 1843
Lauteille: Heinäkuu 2006
Paikkakunta: Helsinki

#18

Viesti Jutoka »

Tuleehan näitä mieleen, kun hieman miettii. Elikkäs, jos työkaverisi unohtaa lukita tietokoneen, niin taivas on auennut. Ota työpöydästä kuva, ja aseta se taustakuvaksi. Tämän jälkeen tee kansio, johon siirrät kaikki oikeat pikakuvakkeet. Kyseinen kansio täytyy saada piilotettua niin, ettei työkaverisi epäile mitään. Sitä epätoivoista klikkailua on hauska katsoa. :badgrin:

Sitten sellainen jonka olen jopa toteuttanut. Kun joku onneton sielu on unohtanut SSH-päätteensä päälle yleiselle koneelle, niin tuholainen iskee. Jokaisen velvollisuus on lähettää hyvin erikoista postia mahdollisimman yleiselle postituslistalle, jolla kyseinenkin henkilö on jäsenenä. Viestistä on kuitenkin parasta selvitä se, että viestin on lähettänyt joku ystävällinen sielu joka on saanut tunnukset käyttöönsä. Myös IRC:hen kirjoittaminen on hauskaa touhua tälläisessä tilanteessa.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 40
Viestit: 93835
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

#19

Viesti Mika »

bodyguard kirjoitti: Tuli sellainen asia mieleen että vaikka pila on tekijän mielestä harmiton ja hauska, niin jos pilan kohteeksi joutuu koulukiusattu ja elämän runtelema ihminen, niin pilan kohde saattaa ottaa asian raskaastikkin. Jotkut tykkäävät olla huomion keskipisteenä, toiset taas inhoavat sitä :!:
Käytännön pilan tulisi aina kohdistua hyvään ystävään. Kaverin kaverit tai muut puolitutut on syytä jättää pilarien ulkopuolelle. Tämä on tiukka perussääntö (jota eivät kyllä kaikki tiedä tai noudata, ja onhan tähänkin poikkeuksia).

Itse olen monasti miettinut, että mitäköhän tapahtuisi, jos joku piilokameraryhmä erehtyisi kokeilemaan huumorintajuani. Voisi tulla jännät paikat kuvausryhmälle. :badgrin:

Montakohan tuollaista (väkivaltaan päättynyttä) piilokamerapilaa on tallentunut selluloidille, muttei ole päässyt ruutuun asti?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#20

Viesti bodyguard »

Mika kirjoitti: Montakohan tuollaista (väkivaltaan päättynyttä) piilokamerapilaa on tallentunut selluloidille, muttei ole päässyt ruutuun asti?
Aika monta? Tuntisi oudolta että kaikilla ihmisillä olisi niin hyvä huumorintaju, mitä nuo ohjelmat antavat ymmärtää :thinking:

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 8
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

#21

Viesti bodyguard »

Tuli mieleen kun moni täällä kertoo harrastelevansa kepposia työpaikalla, että missä menee käytännön pilan ja työpaikkakiusaamisen raja?

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005

#22

Viesti Keiju »

Itse olen monasti miettinut, että mitäköhän tapahtuisi, jos joku piilokameraryhmä erehtyisi kokeilemaan huumorintajuani.
Tuosta tuli mieleen eräs kohtaus tv:stä nähdystä piilokamerasta. Homman tarkoitushan oli saada ihmiset hämmästymään ja kummastumaan jutusta, kun kaksi miestä kantoivat olevinaan jotan erittäin isoa kannettavaa joka oli läpinäkyvä, koska mitäänhän ei oikeasti kannettu. Eräs mies katsoi touhun olevan raskasta ja meni avuksi kantamaan sitä "tyhjää". :lol:
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.

Kuvake
Simpanssi
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 2298
Lauteille: Joulukuu 2004

#23

Viesti Simpanssi »

MarkkuT kirjoitti: Jotkut ulostuslääkkeet (en muista merkkiä) näyttävät ihan pieniltä suklaakarkeilta. Laitettiin niitä ja suklaakarkkeja sekaisin ja annettiin yhdelle kaverille. Purkissa oli kerta-annostukseksi mainittu muistaakseni jotain 1-3 ja tämä kaveri söi niitä vissiin jotain 6. Oli ravannut koko seuraavan yön jaskalla alle puolen tunnin välein.
.
Metalax. :lol: :lol: :oops:
Kuvake
Simpanssi
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 2298
Lauteille: Joulukuu 2004

#24

Viesti Simpanssi »

Elina kirjoitti: Meidän iskä on käytännön pilojen jos ei mestari, niin ainakin pitkälle päässyt apupoika :lol:
..


Sama mestari laittoi myös taivaalle pimeän talviyön aikaan sellaisen paperista tehdyn "kuumailmapallon", jossa bensiiniin kastettu palava vaippa toi tarvittavan nosteen. Sitten vain hätäisiä soittoja naapureille.. :arrow: "Mikä tuolla taivaalla oikein on? Ufo.. Hae haulikko.. jne.."

:lol: :lol:
KukiHilli
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 463
Lauteille: Elokuu 2005

#25

Viesti KukiHilli »

Kaverillani oli seksisuhde pitkään naisen kanssa joka ei siis ollut hänen tyttöystävä.
Soitin kaikki mahdolliset kaverit läpi ja oltiin kaikki siinä mun suunnitelmassa mukana.
Tiesin että tämä kaveri oli maalaamassa tyttöystävänsä kanssa heidän uutta asuntoaan, joten soitin hänelle ja puhele meni jotakuinkin näin:"terve Erkki, juttelin just tän sun hoidon kanssa ja se kertoi että on raskaan sulle"

Pitkään oli hiljaista ja sitten pientä nieleskelyä.
Siinä kävi niinkuin odotin ja tämä Erkki soitti "hoidolleen" ja parille sen kaverille, kaikki kertoivat saman tarinan.

Parin pienen kärsimystunnin jälkeen soitin sitten "erkille" ja ensimmäiset sanat oli:"Aprillia...jne"

Meinasi kaveri tulli luuria pitkin :lol:


Offtopic:
Ei mitään moraalikeskustelua tähän sitten.
Kaikki kirjoittamani on jokaisen seuran virallinen kanta asiaan.
Kimmo Skogberg
Hagakure
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 131
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi

#26

Viesti Hagakure »

Eräs parhaista piloista mitä itse olen suorittanut on tämä klassinen "maksa velat tilisiirrolla ja laita viestiksi 'maksu anaaliyhdynnästä'"-pila.

Paha vain, että kaveri jolle tuon tein, saa sossulta rahaa ja oli seuraavan kerran sossulla käydessään ollut hieman punaisena. :badgrin:
Urheilu ilman heviä ja olutta on aikamoista teeskentelyä.
Wiljam
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 180
Lauteille: Heinäkuu 2006
Paikkakunta: Helsinki

#27

Viesti Wiljam »

nukkuvat ovat aina uhreja.

klassinen temppu on sivellä hammastahnaa kädelle ja sitten varovasti kutittaa nukkuvan nenää, jolloin kaveri kädellään sivelee tahnat naamaansa.

kännissä on myös paras katsoa kenen seurassa sammuu. eräs kaverini sammahti sisätiloissa ja heräsi seuraavana aamuna ulkoa kalsareillaan suu täynnä sinappia.

partiossa sanottiin että jos nukkuvan kättä pitää haaleassa vedessä, se saa ko. henkilön kusemaan housuun. tätä tuli kokeiltua, valitettavasti en muista toimiko :( :oops:
Wiljam ennen ja nyt
-Tang Lang
-Taekwon-Do
-Art Wushu
-Capoeira
Kuvake
Telepath Carbon
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 742
Lauteille: Kesäkuu 2005
Paikkakunta: Tampere

#28

Viesti Telepath Carbon »

Näistä sammumisjäynistähän oli (ehkä tuolla Ilokaasuteltan hauskat kuvat -ketjussa?) jossain ämpärikaupalla kuvia kun niiden päälle oli kasattu hirveet vuoret jotain huonekaluja ja tussilla piirrelty täyteen ja kaikkea mahdollista. Muistan joskus nauraneeni itseni tärviölle niiden parissa. Linkkiä tähän jos löydän.
"Oh no, beacuse you do not truly know someone until you fight them." -Serafi
sinappi
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 3282
Lauteille: Tammikuu 2006
Etulaji: Taihojutsu
Takalajit: Brasilialainen jujutsu, vapaaottelu, lukkopaini, Bujinkan budo taijutsu, Hontai Yoshin-ryu jujutsu, judo, taekwondo ja muay thai.

#29

Viesti sinappi »

Wiljam kirjoitti: kännissä on myös paras katsoa kenen seurassa sammuu. eräs kaverini sammahti sisätiloissa ja heräsi seuraavana aamuna ulkoa kalsareillaan suu täynnä sinappia.
Oh! :shock:
partiossa sanottiin että jos nukkuvan kättä pitää haaleassa vedessä, se saa ko. henkilön kusemaan housuun. tätä tuli kokeiltua, valitettavasti en muista toimiko :( :oops:
Luulin partiossa opetettavan vain erätaitoja ja solmuja. :) Kuulemma veden juoksuttaminen nukkuvan uhrin korvan alla saa aikaan saman reaktion.
Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 11111
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu

#30

Viesti flammee »

Mika kirjoitti: Montakohan tuollaista (väkivaltaan päättynyttä) piilokamerapilaa on tallentunut selluloidille, muttei ole päässyt ruutuun asti?
Mieleen tulee se klippi pilanpäiten (tjsp), sarjasta jossa oli postilaatikossa mies sisällä ja heitteli sinne laitettuja kirjekuoria ulos. Sitten tuli huumorintajuttomampi tapaus ja kylmänviileästi ampui postilaatikkomiehen. Oiskohan kuitenkin ollut lavastettu tilanne.
– Lukutaitoinen ihminen ymmärtää, että jos kaksi asiaa on samassa virkkeessä, se ei tarkoita sitä, että ne rinnastetaan keskenään.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 78 kurkkijaa