Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Hna
heinä 29, 2006, 11.46
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Mustelmien hoito
Vastaukset: 32
Luettu: 55278

Niin no, lääkkeellä ja lääkkeellä on aina eroja. Vaikka silleen mututuntumalta niiden pitäisi olla sama, niin läheskään aina ei ole. "Hepariini" ja "Hepariinin tavalla vaikuttava" ei ole sama asia, kun monesti ei "hepariini" ja "hepariini"kaan ole. :?

Mut joo. Erona noissa voiteissa on se, että Trombosol fortea yleisesti pidetään tehokkaampana mustelmia kohtaan ja sitä säilytetään jääkaapissa, Hirudoid fortea huoneenlämmössä. Niin että jos ei jääkaappilääkkeistä tykkää, niin... ;)

Itse en hoida mustelmia mitenkään, kun niitä harvemmin edes tulee. Koiran puremasta ja tipanlaittoharjoituksista olen saanut viime aikojen pahimmat mustelmat.
Hna
heinä 27, 2006, 00.50
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Mustelmien hoito
Vastaukset: 32
Luettu: 55278

Hirudoid forte ei ole ihan samaa kuin varta vasten mustelmiin käytettävät ainekset, mutta lähes sama teho löytyy kuulemma.

...itse en kyllä huomannut oikein mitään tehoa Hirudoid fortella. Ehkä sitten mustelmamönjä toimii paremmin. Kannattaa kysyä apteekista farmaseutilta (jos ne paikkakunnallasi ovat palveluihmisiä, kaikkialla ei ilmeisesti ole).