Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kuhmu
marras 30, 2009, 23.19
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Parhaat työkengät
Vastaukset: 35
Luettu: 8210

Parhaat popot

Jaawa kirjoitti:
Kuhmu kirjoitti: On ihan p@skat kengät kestävyytensä puolesta, niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Salaisessa agentissa väittivät, että 2v. on kuulema jo ihan maksimi aika niille, että silloin ei ole ihme jos hajoavat. vikat atackit jotka ostin. Meillä hajos talvikenkinä kaupunkikäytössä.
Puhtaasti kyse siitä miten niitä kohtelee, tepastelen noilla päivittäin vieläkin, ei mulla oo ollu viiteen vuoteen mitään toisia kenkiä. Ois se nyt kumma jos satasella sais näin hyvät maiharit joita vois kohdella miten sattuu viis vuotta ja ne vielä näyttäis kengiltä sen jälkeen. Mun mielestä tuo on tehokas välimuoto, ja edullinen sellanen, eli kenkä joka palvelee hyvin kun sen pitää kunnossa, ja materiaalit palvelevat ominaisuuksiltaan loistavasti hintaansa nähden, kestävyys kun ei siis ole se ainut ominaisuus. Minulle kestävyys ei oo ees se tärkein, koska sillä on hintansa ja sitä voi paikata pitämällä huolta kenkien tilasta.
Toki kengistä huolta pidetään. Pari talvea on kuitenkin kauounkikäytössä liian vähän. Ei nnoissa yhdistynyt kokonaisuus mielestäni käyttöiän sun muun suhteen. Eipä sillä mukavat jalassa niin kauan, kuin kestävät.
Kuhmu
marras 25, 2009, 23.15
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Parhaat työkengät
Vastaukset: 35
Luettu: 8210

Parhaat popot

Jaawa kirjoitti: A.T.A.C 5.11 Tactical Boot

Mukava ku lenkkari, talvella lämmin, kesällä hengittää. Tukee hyvin jalkaa ja nilkkaa joka paikasta, mutta taipuu urheilullisesti silti oikeasta kohdasta, että askel on normaalisti päkijällä. Mitään turvakärkeä ei ole, mutten ole havainnut tarvitsevani.

Hyvin hoidettuna nahka-kenkien hoitoaineilla pysyy todistetusti vesitiiviinä 2v (oma vesitiiviystakuu 1,5v), pikaliimalla vesitiiviys jatkuu vielä toiset 2v. Nää on neljä vuotta olleet ympärivuotisessa käytössä, en oo armahtanut yhtään, kolme hirvimetsästyskautta on tarvottu nevat ja hanget. Mä rakastan näitä kenkiä, kun vaan osaa pitää näistä huolta, niin toimivat pitkään.

Ainut narisemisen aihe on sisus, se alkaa purkaantua kantapään kohdilta, muttei tuokaan kova homma ole fiksata, hankin leveän kuppimaisen sporttipohjallisen, ja tuo auttoi kummasti.

Hinta on (teräasekeskuksessa) 119e

Kuva
On ihan p@skat kengät kestävyytensä puolesta, niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Salaisessa agentissa väittivät, että 2v. on kuulema jo ihan maksimi aika niille, että silloin ei ole ihme jos hajoavat. vikat atackit jotka ostin. Meillä hajos talvikenkinä kaupunkikäytössä.