Krav Maga Expert Camp 2010, Päivä 2

Maanantaiaamu aloitettiin hiekkarannalla harjoittelulla. Valkoinen Suomi-poika sai tehokkaan annostuksen aurinkoa, vaikka aamuyhdeksältä lämpötila olikin vasta +25 ja nousussa. Ensimmäiseksi aiheena oli veistä vastaan puolustautuminen pitkältä etäisyydeltä potkuilla. Pehmeä hiekka tuo miellyttävän lisäponnistelutarpeen potkujen räjähtävään lähtöön.

Seuraavaksi siirryimme veteen vyötäröä myöten, ja polttavien meduusoiden seassa teimme erilaisia veitsiuhka- ja -hyökkäystilanteita.

Seuraavaksi oli vuorossa nopea vaatteiden vaihto ja siirtyminen Wingateen. Ennen lounasta oli vielä yksi harjoitus, jossa tehtiin veitsiuhkia hyvin läheltä, sekä maassa puolustautumista veitsihyökkäyksiä vastaan.

Lounastauon jälkeen siirryttiin taas saliin, ja harjoituksen aiheena oli uusi kääntymistekniikka, jota käytetään aseuhkien yhteydessä. Itselleni kääntymistekniikka tuntui hyvin luonnolliselta, ja itse Suurmestari otti minut esimerkiksi, kun halusi näyttää liikkeen nopeutta. “Did you see that? He was incredibly fast!” :D Kyseisen periaatteen sovelluksia sitten harjoiteltiin rynnäkkökivääri-, konepistooli- ja pistooliuhkiin.

Päivä päättyi taas perussettiin, eli kävelyyn hotellilta kaupungille ja hyvään, ravitsevaan illalliseen. Enpä ennen olekaan syönyt hampurilaista, jossa on 660g lihaa…

Vastaa

Kirjoita koodi laatikkoon: